• Info Autor: ~Griver [83.31.139.*]
    „ Kolejny krok EKIPY HOLDING w drodze na NewConnect!
    Wczoraj, 25.04.2022r., miało miejsce Zwyczajne Walne Zgromadzenie EKIPA HOLDING SA, na którym podjęto uchwałę połączeniową. Tym samym zostały poczynione ostatnie formalne kroki zbliżające do realizacji odwrotnego przejęcia EH SA przez BBI SA. Aktualnie Spółka czeka na wpisanie zmian do Krajowego Rejestru Sądowego, co zwieńczy tę ponad półtoraroczną drogę na rynek NewConnect.

Zgodnie z planem połączenia parytet wymiany akcji został ustalony na jedną akcję BBI w zamian za 3 akcje EKIPY HOLDING. Oznacza to, że w ramach emisji połączeniowej BBI wyemituje 36.707.460 szt. nowych akcji serii F, których cena emisyjna została ustalona na 6,87 zł za sztukę. Każdy z dotychczasowych akcjonariuszy EKIPY HOLDING otrzyma jedną nową akcję BBI w zamian za trzy dotychczas posiadane akcje EKIPA HOLDING.

– Mam nadzieję, że jesteśmy już na finiszu niezbędnych działań prawno-organizacyjnych i zakończymy wprowadzenie naszej spółki na rynek NewConnect. Czekamy na to z niecierpliwością i mogę zapewnić, że chcemy pokazać nową jakość w komunikacji spółki z inwestorami giełdowymi, poprzez m.in. edukację nowych, młodych inwestorów. Ponadto dobrze działający, zdywersyfikowany model biznesowy jaki mamy, powinien zadowolić obecnych i przyszłych akcjonariuszy. Chcemy się skupić na rozwoju wszystkich naszych segmentów – podsumowuje Krzysztof Misiałkiewicz, Prezes Zarządu EKIPA HOLDING S.A.. ”
  • Re: Info Autor: ~Gość [185.124.187.*]
    Jacy akcjonariusze? Ekipa holding jeszcze nie istnieje
  • Re: Info Autor: ~ArTi [37.225.41.*]
    Ekipa holding istnieje od ponad roku, chodziło ci chyba o kwestię notowania na giełdzie
  • Re: Info Autor: ~abc [85.221.153.*]
    no i gitara.....mogliby już zacząć robić "szum w sieci", że można juz kupować ich akcje...
  • Re: Info Autor: ~Ww [77.254.67.*]
    Tyż prawda
  • Re: Info Autor: ~Paweł [31.0.87.*]
    Gdzie te krzykacze co mówili że po walnym będą wzrosty? Tu się robi taki syf a jak jeszcze napłynie te 36 mln akcji to kaplica
  • Re: Info Autor: ~ruski [165.225.206.*]
    rzygać mi się chce na samą myśl o tych złodziejach...

Mówili:
    "100 zł do końca roku 2021"
    "maksymalnie do końca I kwartału 2022 będziemy już notowani na giełdzie"

Każde słowa jakie wypowiadają to kłamstwo...

• Re: Info Autor: ~Gość [31.0.81.*]
    Ja tu nie liczyłem na 100 ale że coś się zarobi ale nauczka jest
  • Re: Info Autor: ~Mariusz [5.173.113.*]
    Ale jak cie niby okradli jak ich na giełdzie nie ma XDD
  • Re: Info Autor: ~Gość [31.0.81.*]
    Zaraz będą i co z tego
[x]
EKIPA -1,25% 1,98 2025-09-25 16:44:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać