• Monachium Laser World of Photonics imponujaca reprezentacja Autor: ~swiss [89.217.188.*]
    Juz duzo zdjec na Linkedin.
    Doborowe towarzystwo. Na stoisku Doro Tech dystrybutora w D,
    rowniez na wspolnym stoisku polskiej fotoniki z innymi
    VigoVetures.
    Na gpw tymczasem, lapanie frajerow na fali spadzowych wygibasow koszykowcow
    A na forum jak zwykle jakas wiocha proboje rzezic cos porabanego bez ladu i skladu.
    Tradycyjnie jakas oferma pcha sie na forum , zeby zaistniec. Biedacwo.
    Kto nie chwyta: powiem doslownie " kupujom, kupujom" po cichutku i z za wegla
    Niedlugo duuuza umowa

• Re: Monachium Laser World of Photonics imponujaca reprezentacja Autor: ~swiss [89.217.188.*]
    W Monachium jak w ulu. Wychwalaja polska fotonike , az sie zaczerwienilem.
    Wreszcie profesjonalnie zorganizowane stoisko.

( literowka mi sie w probuje wkradla, sorry)
  • Re: Monachium Laser World of Photonics imponujaca reprezentacja Autor: ~swiss [89.217.188.*]
    Radze ogladnac na linkedin Mike Richardson
    " Deep Technology is what i do" i jego wizyte na polskim stoisku fotoniki. Facet jest entuzjasta technologii i to widac i slychac. Powszechnie lubiany charyzmatyczny napaleniec nauki , juz za te tylko wizyte u Polakow , pozytywnie lajkowany przez kolegow z roznych zakatkow swiata. Zrobi wiecej PR dla min. Vigo niz jakakolwiek kampania reklamowa.
    Nie dajcie sie ( no nie wiem ? wszyscy trzej akcjonariusze wlaczajac mnie) wy..uchac zawodowcom, ktorzy caly czas podkupuja chcac po taniosci cos uszczknac. Papiera nie ma w rzeczywistosci. Ten niby handel to sciema dla naiwnych. Fotonika rusza z kopyta na calym swiecie. To dostrzegaja wszyscy ( no moze nie na gpw ale to nic nowego, gdyby jaki proboszcz moze cus na ten temat na ambonie walnal to, kto wie, kto wie? Na razie pozostaje tylko glos naukowcow)
    Wesolych
    Ah..wlasnie zapraszaja na 14.30 na GPWinnovation Day.
    Okazja do poznania spolki.
  • Re: Monachium Laser World of Photonics imponujaca reprezentacja Autor: ~ToMike [194.181.129.*]
    Jestem tu od kursu 2xx. Czasami cos sprzedam na "górkach" ...ale dużo wiecej odkupuje na "dołkach" wiec można przyjąć że jestem "fundamentalny" ;)))))))). Do zachowania kursu sie juz przyzwyczaiłem ;).Troche tylko brak dywidendy. wesołych
  • Re: Monachium Laser World of Photonics imponujaca reprezentacja Autor: ~Max [80.201.188.*]
    Spółka z przyszłością, tym bardziej że świąt zmierza w kierunku lokalnych fabryk itd więc spółka się wpisuje w nowe tendencje , ma unikatowa technologie , I dramatyczna płynność dla funduszy i chyba to jest problem
[x]
VIGOPHOTN 0,00% 530,00 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.