Na każdej spółce w zależności kto kiedy wchodził znajdziesz powieszonych na haku, jak i tych którzy są na plusie. Czy Ci, którzy weszli przy 45zl są tu na haku? Albo Ci którzy są longterm myślisz, że się martwią chwilowymi wahnieciami kursu? Nawet zakładając rok jak piszesz, to cóż to jest, koniec świata? Kupiłeś po 80, sprzedałeś po 45 i teraz sączysz jad, bo cierpliwości brakło, a pretensje powinieneś mieć tylko do siebie. I zakończę pogardliwym "uśmieszkiem", jak ty swoje marne wypociny :)
A dziękuję, 11 bit jak najbardziej w porządku bez gówna jak tutaj, zwłaszcza jak się ma po 50zl i cierpliwie czeka na Frost2, który w chwili obecnej jest na 7 miejscu wishlist a premiera Bóg wie kiedy, gdzie gra Outriders- srajders przed premierą była na 8 miejscu i odniosła sukces taki jaki widzimy na kursie. Więc różnicę potencjału tych dwóch gier nawet ślepy zauważy. Pozdrawiam komedianta.
Jeszcze dodam komediancie że po obrotach widać że naprawdę... Duża rrrryba to zbierrrra pewnie Elon Musk.....buhahaha widział klaun obroty na takich potęgach jak cdp, 11 bit czy playway???
Nie, nie mam akcji pcf... Zastanawiałem się czy jej nie kupić i bardzo dobrze zrobiłem :) ale zachwalanie pcf na forach innych spółek świadczy o tym, że bardzo dużo osób wisi tu na haku i chce ściągnąć innych, aby z niego zejść.