Nc To ryzyko. A jak ryzyko to dla ryzykantów o mocnych nerwach. Trzymam przez najbliższy rok , zobaczymy co będzie. Jeśli raporty i spółka faktycznie jest dobra, na jaką wygląda, nie widzę powodów do paniki. Wszystkim którzy kupili i liczą n dey trading, polecam jsw, tam jest zabawa. Podsumowując, pampersy na bok
Papierosy , whisky i piwo to z 500 akcji . Hahahahhahahah. Nie dostrzegasz śmieszności sytuacji. ?????nerwowy jesteś strasznie, a to że nie zajrzysz przed tydzień tylko o tym świadczy.
PS. a jak na wino patykiem pisane brakuje to można sprzedać trochę bo nie wiem czy embargo obowiązuje fiajki i flaszki czy wino również nie wypada Eco5 sprzedawac co by witamin niezbędnych dostarczyć
Użyje języka miłości, skoro prosty przekaz zabroniony. Oczywiście, że zwałka to nie drobni, ale drobni spanikowali maksymalnie. Giełda to również spadki 8 takie ryzyko również trzeba brać pod uwagę. Najlepiej na klatę, a nie wylewać łzy. Czy teraz moderator usunie?
Zdenerwowanie na wpisy owszem, reszta to giełda, a nerwy są złym złym doradca. Pisałem już tutaj , że nie takie rzeczy się widziało na przestrzeni 30 lat. Eco5tech to pikus
Nie mam w portfelu. Chociaż spółkę znam.Przyjrzę się i coś dodam od siebie. Na pewno nie liczą się z kosztami. Wynajęli 4 pietra w Fabryce Norblina, które stoją puste i generują koszmarne koszty. Wiem bo miałem tam jakieś sprawy.
Zasada z WALL STREET jest taka: jak firma stawia sobie pomnik w New York, to szybko wyskakiwać z takich akcji. przypominam, że teraz w Allegro odnośnie kosztów o których mówiłem rządzą amerykanie.
Czyli fundament ważny. Takie rozmowy lubie . Rzeczowe. Zgadzam się ci do tego o czym piszesz, jednak korci mnie rozgrywka na dwie sesje, absolutnie oderwane od fundamentów, typowa spekulacja.