Bo Torpol tez będzie miał... tak czy siak Compremum przynajmniej na razie się zabezpieczyło więc to plus. Niech sobie spokojnie pracują wiedzą co robią :)
Gdyby to było tak, że tylko COMPR ma problemy - to by można mieć pretensję do COMPR. Ale to rynek wskutek wojny ma problemy - cały rynek i wszystkie firmy. Teraz istotne jest jak się każda z tych firm odnajdzie w takiej sytuacji i tu jeśli COMPR się zabezpieczył na jakiś okres to się tylko cieszyć jako akcjonariusze. A Ci co nie mają akcji to nie wiem po co na każdym kroku gdakają o spadkowym trendzie, 2 zł i takie tam ... tak próba udowodnienia swoich racji - tylko co z tego wynika? Ja osobiście nie widzę na razie problemów do czasu raportu, a to już za kilka dni ;)
Dnia 2022-04-26 o godz. 16:21 ~Ponton napisał(a): > Na razie ładnie dokładacie do pieca, nie dacie wytchnienia kursowi, sypiecue do kości :=)
Ponton bądź poważny gdzie ty tu widzisz obroty jakieś ? nieco ponad 19k obrotu i Ty mówisz ze to sypanie do kości ? Naprawdę nie spodziewałem się ze będziesz pisać takie głupoty. Ja rozumiem ze chcesz by spadało bo nie masz tych akcji... ale trochę umiaru by się jednak przydało.
Z poważaniem zadowolony akcjonariusz od listopada 2020 r.
Ti wystaw na kupno 50k po 2.98to zaraz ci sprzedadzą, obroty jak w warzywniaku ale sypanie widać od 4 zł i na razie nie koniec, no bo pod co ma rosną?
Jak tak to kozaczysz postaw 50k i zobaczysz jak szybko dostaniesz towar
Ponton powiedz co jest z tobą nie tak?
Uważasz że to szrot generujący straty, nie masz akcji - to po co tu siedzisz??? Jesteś masochistą?
Czy może masz plan jak jednak zarobić na akcjach spółki i ten plan realizujesz?
Ponton się nakręcił i powtarza głupoty.
Nikt tu nic dziś nie zasypywał (i nie tylko dziś). Wystarczy trochę poobserwować.
Żadnych zrzutów nie było, a dokupywalem wiec widziałem.
Wracając do Pontona to on się zachowuje jak CE, nie ma żadnej różnicy. Monologi tylko, a na pytania nie odpowiada.
Wyglada ze i mu i im się klepki poprzestawiały … ale żeby z powodu Compr?
Ponton znowu kupiles pare dni temu ? Bo 22.04.2022 nie miałes:
Re: pod te wspaniałe wynika tak spada?????????????
~Ponton odpowiada ~As2022-04-22 13:06IP 82.146.236.*
Ale nerwowość, ja napisałem że wywaliłem, wiesz którzy są lepsi, ci którzy chwała i wciskają akcje naiwniaka potem siup i ich nie ma :)
Tak czytałem nic optymistycznego, nie bawcie sie dobrze, spolk nie ma sił rosną, ba odbić, a co dopiero trwałe rosnąć, zadnychy nowych kontraktów nic, tylko same odwołania
Czekajcie do 20 25 r
Ponton alez nasze zachowanie nie ma znaczenia my czekamy na pozwolenie na budowę fabryki jak mówil w wywiadzie dla Parkietu Prezes Fojt wszystko idzie zgodnie z harmonogramem ... wiec niech sobie idzie tak dalej.