• DiFi skupuje Autor: ~muk [5.60.32.*]
    Właśnie skupił 10szt. Ale będzie jazda. hyba , że to ciotka z Jankiem powiększają pakiet.
  • Re: DiFi skupuje Autor: ~Beka [31.61.252.*]
    Dał czadu z ilością.
    Podziwiam gościa. Na każdej spółce skupuje każdą ilość.
    Moim zdaniem difihuho to grubas.
  • Re: DiFi skupuje Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*]
    Podobno śmiech to zdrowie ale śmiech przez łzy to chyba już nie to Wystarczy postawic 66gr na k i już nie ma ruchu w górę ,a skup no cóż 10 akcji x 1000 da 10000 akcji -codziennie ktoś dosypie.Tu jest jeszcze czas na zebranie więc mi się nie śpieszy.
    tobie od ok 2 zł nie śpieszy się bo ciągle wszystko skupujesz.
    To powolny jesteś bo skupując wszystko od ok 2 zł i naganiając od ok roku na rychłe 3 zł, masz wielkie pieniądze zamrożone w Spółce z małą perdpektywą wyjścia z tej inwestycji bez straty, a w twoim przypadku dużej straty jak tak aktywny na skupie jesteś od wartości ponad 3× wyższej.
    Coś ci się już miesza najpierw piszesz o 2 zł potem że jestem tu od 3 zł zdecyduj się a o to ze bedzie tutaj 3 zł jakoś jestem spokojny.Kto nie wierzy to pa,pa niech mi odda swoje akcje i po bólu d u py.Tak jak pisałem mam czas i poczekam nawet 2 lata to jest dla mnie inwestycja długoterminowa
    A kto ciebie wie o ilu naganiasz tutaj. Może i od 4,60 zł.
    Kilku takich jak ty przewinęło się przez to forum naganiają na dołki od wspomnianego szczytu.
    A swoją drogą to naucz się czytać że zrozumieniem to dowiesz się w jakim kontekście piszę o 3 zł.
    Cisza,cisza i tak ma być , zero komunikatów bardzo wskazane, niecierpliwi odjazd.
  • Re: DiFi skupuje Autor: ~Dj [89.204.154.*]
    Daj spokój. To zwykły trol. Widzę go na kilku forach spółek i wszędzie te swoje bzdety pisze
    obiecalem nizej i jest teraz oddawac trzesoce gacie.
    słabiutko oddajecie czyżby wiara że urośnie nie wszystkich opuściła?
  • Re: DiFi skupuje Autor: ~Myśleć [37.225.40.*]
    dififujho, ciebie "wiara" nie odpuszcza od okolic 2 zł.
    Na każdym niższym poziomie kupujesz setki tysiące akcji Satis. Tak było w okolicach 1,90 zł.
    Czy 2 zł, czy 0,60 zł twoje naganianie jest takie samo. Tylko twój stan posiadania akcji tej Spółki jest wątpliwy.
  • Re: DiFi skupuje Autor: ~Nomi [83.29.148.*]
    Może skupuje a może nie. Widać jak gra sam ze sobą żeby zbić kurs.
  • Re: DiFi skupuje Autor: ~Fakt [188.146.98.*]
    No pewnie bo dififuho to gruby, który rządzi kursem, a tylko tak dla niepoznaki jest taki skromny na forum.
    Ta skromność jest wzruszająca.
    Dałem wam szanse zejsc z papiera po 64 potem 63 nie chcieliście to oddaliście i oddacie nizej
  • Re: DiFi skupuje Autor: ~Fakt [188.146.98.*]
    Tak, tak pozostało tylko forum żeby dowartościować się.
    Na akcjach wielki minus, gotówki brak, to na forum udaje gracza przez wielkie "G".
    Nawet śmieszny nie jesteś.
  • Re: DiFi skupuje Autor: ~Stanisław [37.225.43.*]
    difihuho daj sobie sam szansę i zejdź z tego forum i innych, na których ośmieszasz się swoim naganianiem i tekstami jak powyżej.
[x]
SATIS 0,00% 0,31 2026-04-13 11:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.