Podobno śmiech to zdrowie ale śmiech przez łzy to chyba już nie to Wystarczy postawic 66gr na k i już nie ma ruchu w górę ,a skup no cóż 10 akcji x 1000 da 10000 akcji -codziennie ktoś dosypie.Tu jest jeszcze czas na zebranie więc mi się nie śpieszy.
tobie od ok 2 zł nie śpieszy się bo ciągle wszystko skupujesz.
To powolny jesteś bo skupując wszystko od ok 2 zł i naganiając od ok roku na rychłe 3 zł, masz wielkie pieniądze zamrożone w Spółce z małą perdpektywą wyjścia z tej inwestycji bez straty, a w twoim przypadku dużej straty jak tak aktywny na skupie jesteś od wartości ponad 3× wyższej.
Coś ci się już miesza najpierw piszesz o 2 zł potem że jestem tu od 3 zł zdecyduj się a o to ze bedzie tutaj 3 zł jakoś jestem spokojny.Kto nie wierzy to pa,pa niech mi odda swoje akcje i po bólu d u py.Tak jak pisałem mam czas i poczekam nawet 2 lata to jest dla mnie inwestycja długoterminowa
A kto ciebie wie o ilu naganiasz tutaj. Może i od 4,60 zł.
Kilku takich jak ty przewinęło się przez to forum naganiają na dołki od wspomnianego szczytu.
A swoją drogą to naucz się czytać że zrozumieniem to dowiesz się w jakim kontekście piszę o 3 zł.
dififujho, ciebie "wiara" nie odpuszcza od okolic 2 zł. Na każdym niższym poziomie kupujesz setki tysiące akcji Satis. Tak było w okolicach 1,90 zł. Czy 2 zł, czy 0,60 zł twoje naganianie jest takie samo. Tylko twój stan posiadania akcji tej Spółki jest wątpliwy.
Tak, tak pozostało tylko forum żeby dowartościować się.
Na akcjach wielki minus, gotówki brak, to na forum udaje gracza przez wielkie "G".
Nawet śmieszny nie jesteś.