Dnia 2022-04-26 o godz. 09:25 ~Ja napisał(a): > Pokazanie ,że ma 100 k i nie zawacha się ich użyć
aha pokazał że ma 100 k ale za każdym razem waha się i ich nie używa. A szkoda. W sumie to i tak dalej nie wiem po co to robić. Może żeby się jakoś dowartościować?
Raczej sondowanie ilości podnieconych paja... na forum:) Jak dla mnie od zmiany parkietu a nawet wczesniej ta sama .... zaniża i zawyża kurs wyciągając akcje od takich paja.. raz na lokalnej górce, raz na lokalnym dołku, bo mało kto inny handluje na tych śmiesznych poziomach :) Takie moje zdanie, a każdy powinien mieć swoje:) Tak działają .... Na kupnie ? Czas pokaże jak się ktoś tu pokaże:) Miłego raportu jednego i drugiego :)
Dnia 2022-04-26 o godz. 09:37 ~Miki napisał(a): > Raczej sondowanie ilości podnieconych paja... na forum:) Jak dla mnie od zmiany parkietu a nawet wczesniej ta sama .... zaniża i zawyża kurs wyciągając akcje od takich paja.. raz na lokalnej górce, raz na lokalnym dołku, bo mało kto inny handluje na tych śmiesznych poziomach :) Takie moje zdanie, a każdy powinien mieć swoje:) Tak działają .... Na kupnie ? Czas pokaże jak się ktoś tu pokaże:) Miłego raportu jednego i drugiego :)
Dzięki za sprostowanie. Myślę że raporty będą świetne - takie jest moje zdanie Ale tak jak piszesz każdy powinien mieć swoje zdanie. Życzę powodzenia:)