Peak już 84, jednak te DLC to świetna sprawa. Od razu widać super efekt a mamy dopiero poniedziałek, faktycznie w weekend może przekroczyć 200 osób i to znacznie. Jedno jest pewne, środków Madmind na produkcje nie zabraknie.
Przecena połączona z wydaniem nowego kontentu na pewno odniesie sprzedaż i pozwoli zarobić spółce ładnych parę groszy. Wyraźny wzrost zainteresowania widoczny od wczoraj nie tylko na Succubusie, ale również na Agony/Agony Unrated (dokładnych efektów wyprzedaży dowiemy się w przyszły piątek). Od 3q22 powinien dojść dodatkowy "motor" w postaci wersji Succubusa na konsole (prezes mówił w ostatnim wywiadzie, że planowana dana wydania do przełom 2Q/3Q co sugerowałoby okolice lipca). Osobiście jestem też bardzo ciekaw jak pójdzie im zrzutka na Kickstarterze na Lords of Hell.
Tymczasem kurs pozostaje w równoległej rzeczywistości; kapitalizacja <40 mln zł i szorowanie po wielomiesięcznych minimach. Tak jak wspomniałem w jednym z poprzednich postów, chyba jedyne co jest w stanie ruszyć notowania w najbliższym czasie to raport za I kw22, bo za wycenianie perspektyw rynek się jakoś nie może zabrać.
Wydaje mi się, że wzrosło też delikatnie zainteresowanie zbieraniem po stronie S.
Nie wiem czy pakiet 7646 akcji z godziny 15:15 miał być straszakiem ale ktoś bardzo szybko zgarnął w całości.
Jak to mówi Rafał Zaorski: ręce pod d...ę i ja trzymam dalej mój pakiet.
Ja osobiście zdecydowanie bardziej od peaku biorę pod uwagę samą sprzedaż a ta jak widać jest na dobrym poziomie, kształtuje się na poziomie top 153 - 800. Więcej szczegółów sprzedażowych dowiemy się z najbliższego newslettera, który ukaże się w piątek 6 maja. Po cichu liczę na miłe zaskoczenie :-). Pozdrawiam