Przy okazji przypomnij sobie jaki tutaj na forum zrobił się szum medialny sprzed dwóch tygodni o koniecznych spadkach. Obserwuję teraz te same osoby pod innymi nickami, np w wątku o spadku do 2 zł.
he he dobre ale powiem Ci dobre jest poczytać to fakt parę pozycji mam ogarniętych ale sam wiesz , ze namacalnie przeżyć dobijankę na kwicie czy jakąś panikę to jest to i żadna książka tego nie zastąpi chociaż warto poszerzać wiedzę wiadomo by wiedzieć kiedy może zacząć ruść ponownie he he
Ruść to ona będzie na wiosnę. Myślę, że to może być już od dzisiaj. Teraz spadko to może robić ktoś kto będzie osobiście albo zespołowo przerzucał akcje z jednego wora do drugiego.
ktoś to robi to nie panika leszcza raz juz to pisałem jak walnęło na 3,4-3,6 drobny nie nakręci takich obrotów dziś też spore nie az takie jak wtedy ale zobaczymy trzeba obserwować i wnioski wyciągać oby prawidłowe
Moim zdaniem wśród tych obkupionych do ceny 2,5 zł. niewielu jest chętnych do odsprzedaży z małym zarobkiem. Czekają przynajmniej na wyniki do 13/05.
Pytanie czy są tacy chętni, którzy poświęcą cześć swojego portfela na zbicie kursu jeszcze w dół. Jaki mieliby w tym cel ? Wiosną 2020 roku paru się przejechało na takim żonglowaniu kursem GLC. Nie było od kogo odkupić w dobrej cenie.
Nie wiem co będzie za pierwszy kwartał ale te 12 baniek głównie wejdzie w wyniki od II kwartału najwcześniej mają kontrakty pozostałe też na konkretny grosz i kupą gotówki w kasie na dzień dzisiejszy dofinansowanie którym pokryją koszty działalności także układ jest bardzo bardzo mimo otoczenia i dość niskiej kapitalizacji przy takich wynikach
Średnioterminowo będzie powiązane z falowaniem rynku.
Co do innych komentarzy technicznych, spółka nie ma się czego wstydzić i niejeden wyciągnie po nią rękę.