Kolejny dzień sprzedaż realizowana przez jakiegoś frustrata. Powiem szczerze, nie rozumiem tego - ktoś się nagle obudził i stwierdził że mu się spółka nie podoba ?
U mnie w portfelu to już ciąży, nie dopieram ani nie sprzedaje. Dobierać to będę ale jak zobaczę że trend się zmienił. Obecnie to za dużo tu już utopiłem a stratę mam taką że szkoda gadać.
Ktos moze po prostu potrzebowac kase: na życie, na podatek za zeszly rok, na dziwki/koks. Powodow moze byc wiele. Nic dziwnego, a Ty odrazu nazywasz frustratem. Ja musialem pozyczyc kase na podatek Belki.;-) Bo nie chcialem nic sprzedawac. Tutaj juz dołek raczej uklepany, arkusz do 4-5 dziurawy. Wystarczą ESPI o nowych produkcjach, CH1986, jestem spokojny o tę społke po przejeciu przez MOVIE. Pewny zysk za portowanie, a praktycznie zadna spolka ponizej 10 mln. kap. nie zarabia. Chyba tylko POLYSLASH i wsrod tych 2 bym upatrywal faowrytow wsrod maluchow o najmniejszej kap. DUALITY tez jest bardzo tanie 10, 6 mln. kap., C/Z 21, a wiele ciekawych produkcji(UNHOLY w 2022).