• Spadków ciąg dalszy.. Autor: ~jb [185.242.252.*]
    Kolejny dzień sprzedaż realizowana przez jakiegoś frustrata. Powiem szczerze, nie rozumiem tego - ktoś się nagle obudził i stwierdził że mu się spółka nie podoba ?
  • Re: Spadków ciąg dalszy.. Autor: ~Jakub [93.157.112.*]
    Dobieram… i Wam tez radzę, bo już (chyba) dużo taniej nie będzie - czekamy na kolejne informacje ze spółki, a myśle, ze dzieje się sporo
  • Re: Spadków ciąg dalszy.. Autor: ~jb [185.242.252.*]
    U mnie w portfelu to już ciąży, nie dopieram ani nie sprzedaje. Dobierać to będę ale jak zobaczę że trend się zmienił. Obecnie to za dużo tu już utopiłem a stratę mam taką że szkoda gadać.
  • Re: Spadków ciąg dalszy.. Autor: ~Romus [31.61.178.*]
    Jak dają po 2.3 to biore
  • Re: Spadków ciąg dalszy.. Autor: ~Jakub [93.157.112.*]
    Sypnie ktoś jeszcze po 2,4?? 1k chętnie dobiorę…
  • Re: Spadków ciąg dalszy.. Autor: ~VENDETTA [78.9.26.*]
    Ktos moze po prostu potrzebowac kase: na życie, na podatek za zeszly rok, na dziwki/koks. Powodow moze byc wiele. Nic dziwnego, a Ty odrazu nazywasz frustratem. Ja musialem pozyczyc kase na podatek Belki.;-) Bo nie chcialem nic sprzedawac.
    Tutaj juz dołek raczej uklepany, arkusz do 4-5 dziurawy. Wystarczą ESPI o nowych produkcjach, CH1986, jestem spokojny o tę społke po przejeciu przez MOVIE. Pewny zysk za portowanie, a praktycznie zadna spolka ponizej 10 mln. kap. nie zarabia. Chyba tylko POLYSLASH i wsrod tych 2 bym upatrywal faowrytow wsrod maluchow o najmniejszej kap. DUALITY tez jest bardzo tanie 10, 6 mln. kap., C/Z 21, a wiele ciekawych produkcji(UNHOLY w 2022).

[x]
DETGAMES -8,74% 1,88 2025-11-14 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.