jak jutro nie bedzie wzrostów to znak że bedzie walic w dół, jutro bardzo ważna data i się okaże wszystko raz na zawsze! Jutro się wszystko okaże, bardzo ważny dzien na Planetb2b!!
czekamy na 6 gr ziom, nikt wzrostami sobie głowy nie zapycha, tyko tanimi akcjami zapychamy kieszenie
Zapamiętaj jedno, teraz trzeba czerpać ze źródełka i modlić się żeby za szybko nie wyschło bo jak wyschnie to już nigdy z niego tak dobrego nie zaczerpiesz. Zostaną marzenia i niedosyt a czasu nie da się cofnąć.
jeżeli jesteś już potankowany i czekasz na wzrosty to masz kapę, bo czas na tankowanie dopiero będzie jak się informacje zaczną pojawiać o oddaniu akcji przez inwestora będzie po 6-5 gr, ta spółka jest dla cierpliwych
Kupilem na poczatku sierpnia 2020 pamietam jak w piatek poszło up w poniedzialek szlo dalej to we wtorek kupiłem po 23 gr w srodę rosło dalej bylo 30 gr ponad a pisali o złotowkach w czwartek juz cena spadła ponizej mojej sredniej i od tamtej pory juz nie wrociło a teraz piszą o 6 gr
Nie mam duzo bo za 20.000 PLN ale teraz widzę jak łatwo dać się nabrać i stracic szybko kasę
takich jak ty jest więcej, ty brales po 24 gr myśląc ze szybko zarobisz a ostatnio ktoś podobnie kupował po 10 11 gr bo myślał ze szybko zarobi a teraz kapa jak u cb, to nic innego jak rozdawanie śmieciowych akcji
Prezes jest zablokowany, ma za duże manko i nie może podać żadnej informacji którą miał przygotowaną. Czeka do ostatniego momentu, bo będzie podjęta decyzja z góry, on sam teraz nie ma ruchu. Cierpliwie czekać i trzymać mocno papier to to skarb.
Pan Prezes naszej spółki to dobry kolega Donalda Tuska, to za jego czasów Klasztorne było na fali. Gadałem z dobrym kolegą i on twierdzi że po powrocie premiera Donalda Tuska do PL interesy znowu zaczną nabierać obroty.