I co Panie opinia i inne placzki, mówiłem poczekać ?? Spółka konsekwentnie realizuje swoje założenia i dotrzymuje terminów wiec cisza troliki. Za sekundę będzie płacz ze i tak zle bo kurs nie drgnął. Śmieszni inwestorzy nie mający o niczym pojecia
I co z tego, spółka jest tak obrzydzona, że tu żadne info nie przyczynia się do wyższej wyceny. Trzeba było działać jak kurs stał po 60gr, ale wtedy była cisza o listach intencyjnych, które same się wygasiły oraz prezes niezwłoczne zakładał na swoje akcje lockup, które zajęły mu 3miesiące.
Na tym samym infie berg +17%. Mimo, że to mte więcej zyskuje. Spółka musi ciężką pracą udowodnić swoja wartość. Na spekułę póki co nie ma co liczyć. Ciągłe opluwanie i bełkot zniechęcił normalnych inwestorów.
Zobacz co dzieje się na innych oze. Wszystko leci. Mocny spadkowy i tyle. Nieważne czy są Infa czy nie. Dopóki nie odwróci się trend, albo nie wejdą tu konkretne grubasy, aby spekulacyjnie nabić kurs i zarobić to nic z tego nie będzie. Dlatego jest jak jest i delikatne podbicie i zjazd i tak cały czas. Tyle w temacie. Spadnie na 25gr to co nieco kupię.
Skoro tak mówisz, nie ma gwarancji ze z 0,27 ruszy jest tyle fajnych pozycji na giełdzie szkoda czasu tu warować, ja podbieram wiem ze przedziale 0,3- 0,4 jest popyt i wielu grubych juz kupiło mysle ze nie pozwolą zleciec.
No nie ma gwarancji, ale też nie ma takowej, że na tym poziomie będzie stało. Przy 50gr każdy myślał, że to końcowy dołek. Co się okazało, że jest on przy 28gr i nie wiemy czy to już był faktycznie ostatni dołek.
Ci od emisji z października 2020 sypią plus pewnie górski i paru innych, którzy w ostatniej emisji dostali akcje za darmo a nie muszą raportować zbycia/nabycia
Rozumiem że te umowę która dzisiaj podpisali to wpływu żadnego nie ma ponieważ to konsekwencja listu intencyjnego o którym już rynek wiedział?
Przy takich infach ktoś zasypuje popyt , musi być bardzo zdesperowany na pieniądze, przecież kurs jest poniżej emisyjnej? Ale żeby walić akcjami od roku i dalej mało?
Nie wiem czy jest tu chociarz jeden, któremu spółka już nie obrzydła. Skutecznie znięchęcili wszystkich, ale jak będą chcieli skutecznie pozbyć się swoich nowych akcji to będą robić wszystko, żeby kurs wywindować. Pytanie kiedy to nastąpi.
Mi nie obrzydla jeszcze dobiore,kTo zasypuje nie wiem ale desperat albo lepiej poinformowany albo mus,ma tego dużo same okragłe wol. ale przyjdzie taka chwila ze powie dosc i ta podaż zniknie,Czy GORSKI nie znam jego histori w tej spolce ale po co Laskowi taka poświnoga to hamulcowy na wielu spólkach.
A o jakim popycie tu w ogóle mowa? Bo chyba nie o dzisiejszych 22k zeta. Jeśli mowa o marcowych dniach 18 i 24, to faktycznie przy pojawieniu się popytu ktoś zasypał. Najwidoczniej czekał z utęsknieniem na taki moment aby skrócić się z większej ilości akcji. Ale dopóki będą tu dzienne obroty rzędu 10-20k jak zazwyczaj, to co to ma być za popyt żeby określać że ktoś sypie? No bądźmy poważni.