Ty raczej tez nie, bo najpierw trzeba zebrać odpowiednia ilosc, a nie widzialem, jakiegos obrotu ostatnio. Poza tym dopisz sobie w nicku brakujace literki i bedzie 'prorok'
Oczywiście, że ja nie, bo wiszę tu od ponad roku.
Pamiętam komentarze, po EA driftu, gdzie napisali, że grę o drifcie chyba robią kolesie, którzy do pracy jeżdżą rowerami. Już wtedy zapaliła mi się lampka ale glupi byłem i nie pozbyłem się śmiecia.
Zarobią Ci co nie potrzebują tych pieniędzy na teraz. Scenariusz będzie taki: 1 faza - podanie daty wydania CMSR - tu zaczną wychodzić Ci co marzą o wyjściu na 0 2 faza premiera CMSR - wyjdą Ci co chcą trochę zarobić i zakończyć etap długotrwałej męki z ECC 3 faza raport ze sprzedaży CMSR - jak będzie potężna podbitka to trzeba wychodzić bo to oznaka ze fundusz kończy imprezę, jak podbiją na 5 zeta to bez sentymentu ewakuacja 4 faza - stabilizacja kursu 3-3,5 zeta, dobre raporty, premiera nowej małej gry mobilnej, licencjonowanie GS, zapowiedź nowej gry na Unreal, jakieś tam pieniądze z D21 na konsole, ogólnie kapitalizacją na poziomie 100mln i trend boczny mimo dobrych info bo zaczną powolutku wychodzić najcierpliwsi
Ci co kupowali na obecnych minimach są bez większego znaczenia. To w większości kółkowicze lub starzy uśredniający.