Dnia 2022-04-22 o godz. 13:06 ~Ponton napisał(a): > Ale nerwowość, ja napisałem że wywaliłem, wiesz którzy są lepsi, ci którzy chwała i wciskają akcje naiwniaka potem siup i ich nie ma :)
Ponton nie stresuj się tak .... sprzedałeś już nareszcie masz spokój... pojedz gdzieś na urlop to Ci dobrze zrobi. Życzę udanych inwestycji w inne lepsze akcje niż Compremum.
Dnia 2022-04-22 o godz. 13:25 ~Kr napisał(a): > Dnia 2022-04-22 o godz. 13:06 ~Ponton napisał(a): > > Ale nerwowość, ja napisałem że wywaliłem, wiesz którzy są lepsi, ci którzy chwała i wciskają akcje naiwniaka potem siup i ich nie ma :) > > Ponton nie stresuj się tak .... sprzedałeś już nareszcie masz spokój... pojedz gdzieś na urlop to Ci dobrze zrobi. > Życzę udanych inwestycji w inne lepsze akcje niż Compremum.
On nie miał żadnych akcji - teraz.
Ewentualnie miał jak miał sraczke kiedy spadało z 5,4 na 4 i potem dalej do 3.
Bi wtedy było widać po wpisach ze się strasznie meczy …
Zgadzam się w 100%
Na moje od listopada jak i teraz trwa straszenie.
Mam nadzieje ze po wynikach:
1. Ruszy spokojnie w górę
2. Ponton i CE znikną, bo nie będzie o czym pisać
tak dalej naganiacze na 10 zł w 2021 roku!!!! zysk mniejszy niż w 2020r torpol przymnjmniej zwiększa zyski po kilkadziesiat procent nie to co smieć zmniejsza co najwyży. 2 zeta wita wassssssssssssssssssssssssssss to mówiłem ja ce