Wiem jak wygląda opadanie kursu ze słabości. Tutaj zmieniają się zlecenia, zrzucane są akcje w swoje koszyki, zlecenia identyczne z prawej i lewej, Masz pełny zestaw zleceń online to widzisz. Robione jest to bardzo ,,delikatnie". Zawsze można zgłosić manipulacje. Już raz tak zrobiłem i o dziwo sprawę wyjaśnili. Siedział jeden w biurze i się bawił. I po zabawie i po uprawnieniach :)
A skąd pewność że kiedykolwiek dojdziemy do 5zł? Delikatnie mówiąc nie wygląda to kolorowo. Zarząd o niczym nie informuje, sentyment do gamingu tragiczny. Ja poczekam może uśrednię po jakieś 3zł, łatwiej będzie obniżyć średnią
Daj spokój co to jest 600tyś, tyle to powinno być tygodniowo a nie kwartalnie. Przecież to jest dramat, do tej spółki trzeba dokładać jest kompletnie nierentowna. Dobrze że jeszcze ten Play Way trzyma się w miarę wysoko to dołoży ze sprzedaży akcji jak braknie im kasy
Oczywiście, zgadza się, też bym chciał ale rzeczywistość jest inna, zrobili grę, się nie sprzedała w milionach wg oczekiwań akcjonariuszy i masz 600 dochodu, nawet ni zysku. Cieszy tylko to, że się zwróci i będzie zarabiać w przyszłości przysłowiowe „coś” i tyle. Może Konsole ruszą sprzedaż a może nie i czekamy na kolejne projekty. Nie ma co płakać, kupiliśmy ryzyko i polegliśmy i trzeba czekać. Ja czekam, mam kilkadziesiąt tysięcy akcji i nie sprzedam za 20zl