Czyli jak taki asbis dzisiaj rosnie 8% mimo spadku przychodów 20%, a AP leci w dol po rekordach to tak byc powinno? Czy ja czegos nie rozumiem, bo to jest kompletnie bezsensu
Asbis ma niskie marże, bardzo niskie i bardzo wysoki wskaznik ROE dmuchany zadluzeniem .Te wzrosty nie mogly sie utrzymac.wszytskie spolki mocno zadluzone przy rosnacyh stopach dostana po D.u... nie utrzymaja wzrostu chyba ze dysponuja fosą ktora utrzymuje konkurencje daleko w tyle.Auto jest w dluzszej persp z kilku powodow lepsza spolka ale korekta na tym kursie musi przyjsc.Tu prrblem polega na czym innym ale w zasadzie dlaczego mailbym o tym pisac.W koncu buduje doswiadczenia przez lata zeby budowac przewage nad innymi anie prowadzic jalowe dyskusje.
tu nie ma z kim dyskutowac,sa tu ludzie ktorzy maja po kilka lat doswiadczenia na rynku.Ja mam ich 21 i ta wiedza ktora posiadam jest zbyt wiele warta zeby ja byle pastuszkowi oddawać za fryko.Niech kazdy sam za nia placi.Zegnam wątek.
To dlaczego tak czesto tu bywasz. Chyba po to jesy forum, zeby dyskutować. Ja nigdy nikogo nie atakuje, wszystko opieram argumentami, a jak ich nie mam to pytam, aby wlasnie ludzie bardziej doświadczeni sie wypowiedzieli. Nie rozumiem takiej ignorancji, bo przychodzisz, rzucasz pare slow bez mozliwosci wyjaśnień, w ogole nie bierzesz rowniez pod uwage tego co inni pisza. Za kazdym razem piszesz sam do siebie, kwitując wypowiedz, ze zegnasz wątek.