Ciekawe kiedy kolejna edycja Investor’s Day i czym tym razem będą częstowani goście ? Czy teraz będzie to Duch Puszczy z okolic Knyszyna ? Tańszy, zdrowszy trunek od Chivasa i może odpowiednio" zakręci" kolejnych chętnych do inwestycji w akcje :))))
Forum obsiadła grupa spekulancików-nieudaczników, która próbuje podbudować ego opluwaniem. Pewnie nawet nie wiedzą, ze firma od lat zapewnia spory, stabilny zysk na obligacjach i wekslach. Groszołapy, zn-afc-y drobnych handelków, mogą tylko na forum leczyć kompleksy...He, he. he
Dnia 2022-04-21 o godz. 09:47 ~rekin napisał(a): > Nic nie muszę dodawać, jak zwykle samozaoranie hi, hi, hi
Hahaha, no tak tradycyjnie użycie wiedzy z własnych doświadczeń jest u ciebie wiodące, żadna przepowiednia bez pokrycia od lat musi nieść jakieś konsekwencje… Ciekawe jak ta majowa się zrealizuje hahaha, ja już wiem.
Z ta Moskwa to juz przesadziłeś,zupełnie niepotrzebnie...A co do Inwestor dyas,ponoć ma być czeski spirytus z polococta i paluszki do bólu ,ile zjesz. Innowacja : teraz do każdego weksla daja dodatkowo bon do wykorzystania u wulkanizatora ,na 15% znizke przy wymianie opon na letnie
Gdybyś się przyjrzał sprawozdaniom, to byś wiedział, że afhol traci co miesiąc na sprzedaży i zwiększa zadłużenie. Teraz to juz ponad 200 baniek zobowiązań. A więc spłaca te twoje obligacje i weksle sprzedając nowe. Jak spojrzysz kogo afhol szuka, to głównie ludzi do sprzedaży właśnie weksli. Bardzo to przypomina piramidę/Getback (wybierz sobie, co bardziej pasuje). Co będzie jak pewnego dnie juz nie będą mogli wiecej pozyczyć? Z czego spłacą ten dług?
Słusznie, ignorujcie. Wy sobie spijajcie z dzióbków fakty, a ja sobie bedę dalej zarabiał w cichości majac niezly ubaw z waszego nadęcia. Ale was łatwo wodzic za nos, hi, hi, hi. Odpowiedzi są tak przewidywalne. Narka