• ŻAŁUJĘ.... Autor: ~Piter [213.134.177.*]
    Żałuję, że wierzyłem w tę spółkę....kolejny raz się potwierdziło, że nadzieja matką głupich. Nauczka na przyszłosc by nie wchodzic w cos z tak niskim free float i plynnoscia. Coś co jest w 90% "w rekach" wlasciciela. Ta spolka niedosc ze moze zniknac z gieldy w prosty sposob to jest duzym znakiem zapytania. Gdyby tylko zarzad chcial... i znowu marzenia..... chyba nie do spelnienia.. poczekam i uciekam. Juz chyba jestem realista
  • Re: ŻAŁUJĘ.... Autor: ~agnieszka [95.40.104.*]
    A ja wierzę w spółkę przy takim małym ff trochę większy ruch i kurs skacze pozdrawiam i czekam na wyniki za 1 kwartał
  • Re: ŻAŁUJĘ.... Autor: ~Akcjonariusz [95.108.13.*]
    Na siłę kurs utrzymywany jest nisko. W ten sposób zaufania ani dobrej marki sobie spółka nie buduje.
  • Re: ŻAŁUJĘ.... Autor: ~stachus1980 [91.192.228.*]
    Chyba większość akcjonariuszy na niego czeka, dla mnie jest on decydujacy
  • Re: ŻAŁUJĘ.... Autor: ~Sss [91.215.44.*]
    Jak w piosence Rodowicz: żałuję, że Cię znałam, żałuję, że ufałam.... Teraz jesteś całkiem sam aaa i bez żadnych szans lalala
  • Re: ŻAŁUJĘ.... Autor: ~blablabla [188.47.125.*]
    a Ty SSS na jaki kurs czekasz zeby wziac? bo przegladasz 20 x dziennie forum
    Zarząd robi wszystko by kurs nie poszedł do góry, dziwnym trafem akurat przed wynikami za 1kw. Głupi nie są przed wyjściem z GPW spokojnie mogliby na tyle rozbujać kurs , że sporządza na górce , a później odkupią na spodzie tak czy siak jest wiele spółek co ma gorsze przychody,a mimio to kręcą się za większą kwota niż 7 PLN
    Jak to śpiewała Zdzisława Sośnicka "W życiu ważne są tylko chwile"
[x]
DMGROUP -1,56% 3,15 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.