• Nadal cisza Autor: ~Takzeten [79.189.200.*]
    Brak komunikacji!
    Zero handlu!
    Sprzedałbym ale ciężko!
    Dokupiłbym ale jeszcze ciężej!
  • Re: Nadal cisza Autor: ~bingo [193.200.133.*]
    taki marazm to idealna baza pod wybicie, a mocne wybicie na dużych obrotach świetnie wpisywałoby się w obecną sytuacje techniczną- tylko potrzeba paliwa- a świetnym paliwem byłoby zarejestrowanie Pregnabit Pro i umowy sprzedażowe na pierwsze 200 szt, wciąż zakładam że się doczekam takiego scenariusza
    ....
    chociaż brak certyfikatu w zapowiadanym terminie i kompletny brak jakiejkolwiek dalszej informacji jest irytujący- ale na rynku to niestety standard na wielu spółkach,
  • Re: Nadal cisza Autor: ~MK [213.76.113.*]
    Na taki certyfikat to i rok można czekać przestan już nadawać sprzedaj krzywdy nie masz . Wrócisz za pól t]roku i bedzie ok.
    Pozdrawiam MK
  • Re: Nadal cisza Autor: ~obserwator [31.61.241.*]
    Jeśli nie masz o czymś "zielonego pojęcia" to nie pisz. Procedura certyfikacji jest prosta i trwa do max. dwóch miesięcy, a jeśli wszystko jest OK to audit robi się w miesiąc.
  • Re: Nadal cisza Autor: ~Takzeten [79.189.200.*]
    Prognozowali na koniec marca i nawet jeżeli ma to trwać dłużej to fajnie by było gdyby spółka podzieliła się informacjami z akcjonariuszami! Ot tyle i aż tyle!:)
    A ty przestań mi cieciu mówić co ja mam robic, zajmij ty się sobą lepiej bo bredzisz bez sensu
  • Re: Nadal cisza Autor: ~MK [213.76.113.*]
    Bingo masz jeszcze akcje bo czekam aż sprzedaż albo przeprosisz. Pozdrawiam Akcjonariat.
    oczywiście że mam
  • Re: Nadal cisza Autor: ~Kazik [5.185.54.*]
    Radzę przeprosić MK zamęczysz się czekając na wzrosty. Nie powinieneś też pisać skoro nie kupujesz.
    Trochę lektury dla wszystkich i życzę wytrwałości.

https://www.youtube.com/watch?v=JBGcgmq2h7s
  • Re: Nadal cisza Autor: ~obserwator [31.61.252.*]
    Niby za co ma przeprosić? Takich bzdetów itp. wywiadów i anonsów było już dziesiątki, a wyników jak zwykle czyli ZERO.
  • Re: Nadal cisza Autor: ~Darek [31.61.249.*]
    Next durak . Nic nie kumasz . Pewnie jesteś nałogiem który tu siedzi od 20 lat i musi mieć akcje 90% czasu zamiast 10
[x]
NESTMEDIC -0,64% 0,78 2025-10-08 16:41:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.