Oi, 200ście powiedz mi czas nadszedł na co? tu był spadek od 2 lat i marazm. Kiedy serio coś tutaj będzie się działo? To, że teraz jest 40gr to nic mi nie mówi zwłaszcza, że dotykało to złotówki. Tak, mam ból dupy bo powinno być tu dawno 2 złote, a nie jakieś durne zabawy
Jak dla mnie GNG to najbardziej perspektywiczna spółka na NC.
Trochę mnie martwi ruch na papierze.
Mam nadzieję że w maju uda mi się jeszcze dobrać w dobrej cenie zanim wybije
ja p... a ty "hehe" znowu chcesz się ośmieszyć?, dwa tygodnie temu chyba w środę pisałeś że zobaczymy w czwartek i piątek wielkie spadki na giełdach i co, gdzie miałeś te spadki???, ile ty tak możesz pajacować?, to jest tak żałosne co ty robisz że brak słów...
Popatrz szerzej nie mówię o tygodniu dwóch zobaczysz na jesień i przyszły rok, stopy procentowe wkrótce w Polsce 7-9% już są prognozy spadku PKB
Lokaty pójdą w górę, o większym powrocie na GPW można pomyśleć w 2024 teraz max 10% kapitału
Od zlotowki bzdury puszesz pojęcia o gieldzie nie masz i dales się zrobić.
Ubrales się jak rasowy leszcz. Potem pod skup wyles o odpale bo nie potrafiłeś zrozumieć jsk to działa. Co raport bzdury pisales i dalej piszesz.
Teraz prezes podbil 4 zleceniami i wysypano papier.
Raptem 2lata będzie jak tu naganiasz. A z 1zl masz 0,38xx.
Dnia 2022-04-21 o godz. 15:12 ~200mln napisał(a): > Tak, tak. > > A GNG na przestrzeni ostatnich lat się nie rozwija. > > Zabawny heheszek Tak sie rozwija ze prezes i zarzad sypali w rynek papierem ,potem ubrali ciebie i leszczy a kurs tonie, ty naganiasz co dzienie ,trend spadkowy trwa. Tak sie rozwija ze nie potrafia skupu ogarnac i od ogloszenia skupu spadlo o polowe. tak się rozwija ze nikt sie tym nie interesuje a prezs robi ci niedawno podbitke pod spuszczenie balastu.
Tak od 2020 kurs z 1zł spada a ty co raport bzdury wypisujesz bo jestes ubrany po uszy ,nie osmieszaj sie synku
Jestem na GPW ponad 15 lat zawsze ubrani Leszcze piszą kurs jest trzymany, co to znaczy ? Po co miałby ktoś trzymać jeszcze bym zrozumiał trzymanie 2-3 tygodnie a nie że coś spada albo stoi w miejscu latami leszcz mówi zbierają
Hehe Ty to jesteś... Paladyn naszych czasów, ostoja dobra, twierdza praworządności. Nikt nic za darmo nie robi, nawet w morde za darmo się nie dostaje, więc przestań wymyślać jaki z Ciebie to 15letni samarytanin giełdowy
Dlaczego nie pomagałeś ludziom np. na Columbusie, czy innych spółkach które zaliczyły gruby zjazd?
Dlaczego jesteś aktywny wyłącznie na GNG i Starhedge?
to napisz jeszcze jakie masz akcje hehe ? siedzisz to i podobno nie masz akcji od 15 lat piszesz te banialuki? twoja baz jest znana ... ale jakos nigdy do niej kurs nie dociera.Mial byc bankrut juz kilka lata temu. Czy mozna ci jakos pomóc? Choroba nie wybiera