Człowieku mówiłem, że będzie i było 10 zł
Trzeba było kupować a nie spać
Jak dobrze pamiętam to 4 stycznia 2022
Matematyki nikt nie oszuka nawet sztuczne podbijanie kursu 1 akcją i cena idzie 10-12 % do góry
Śmiech na sali ...sorry na całej GPW
Umiesz czytać ze zrozumieniem ...?
Pisałem ok 3 mają,że będzie 10 zł i było
A wtedy kurs był ok 22 zł
Teraz pisałem,że będzie po 15 zł po pobiciach na 22-24 zł.
Mamy dzisiaj 16 zł a nie 40 o których pisaliście
Człowieku gdybym kupił akcji za 500 tys złotych to przy sprzedaży po 1 sztuk dziennie taka ilość sprzedawał bym przez 30-50 lat
Warzywniaka się nie rusza jak chce się zarobić prawdziwą kasę
To spółka dla biedoty i dla spekulantów
Do której grupy na leżysz?
Sądzę,że do drugiej
Chyba najważniejsze to za ile kupowałeś a nie ile teraz wynosi kurs co do dywidendy tak i wg tego liczysz swój zysk z dywidendy?
Jędruś wynalazku nasz bankierkowy a po co mam sprzedawać spółke jeśli mam kilkadziesiąt % dywidendy na rok?
Słuchaj mnie człowieczku dywidenda za rok jeśli wyniki pójdą jak w 1kw może wynieść już nie 2zl a 4zł a wiesz co to znaczy? Że kupując teraz masz ponad 20% dywidendy. Rozumiesz teraz system czy dalej nie bardzo?
Chodzi o to żeby kupić coś teraz czyli tanio w porównaniu z tym jaki zrobi progress wyników za jakiś czas. Wtedy będzie i droższe i dywidendy większa %.
Rusz tym swoim mini orzeszkiem w końcu.
Zarobisz jak sprzedasz ,nie wcześniej
Włącz myślenie, ważniejsze jest po ile akcje sprzedasz
Co będzie jak kurs spadnie do 2 zł a będziesz musiał sprzedać akcje bo np.ktos z rodziny będzie potrzebował na operację ratująca życie?
Sprzedajesz po tyle ile możesz ,więc nie pisz, że zarobiłeś na cenie akcji ...wziąłeś kilka groszy za dywidendę ...przez kilka lat
Ja za rok 2020 wziąłem za akcje OPTeam 94 ,% wartości
Człowieku nie zarabiam tutaj na sprzedaży akcji tylko na dywidendzie!
Gadać jak do konia.
Jesli za rok dyw będzie 4zł to kurs bedzie z 40zl a ja będe miał 80% dywidendy.
Co za wynalazek.