instalacja wodorowa jest i czeka na partnera z grubą kasiorką który niebawem ma wejść do spółki może obejmie już akcje z obecnej emisji które drobni nia mogą objąć ... ja zapisałem się na 100% portfela i złożyłem zapis dodatkowy na 3 razy wiecej niżej 10 zł nie sprzedam ani jednej sztuki - tu jest moc w tej spółce a Roman pokaże jeszcze swój giełdowy PAZUR !!!
Jesteś mądry człek . Podpiąłeś się na koniec i zgarniesz owoce . My już zasuszeni bo braliśmy się za bary z szubrawcem . Dostaniesz 3 razy więcej akcji ? Chyba 3 razy kijem po plecach . Zarząd rozdzieli swoim . Bierz moje 120 k . Nie mam piniędzy a nawet gdybym miał to walę kikolca w ryj. To gangster .
jak stary jest świat giedowy zawsze gra się w to samo spadło niziutko to się kupuje- rośnie wysoko to sie sprzedaje Romanowi nie zależało żeby drobni obejmowali po 1 zł więc..... chłop szykuje coś extra !!! i to niebawem nie po to ktoś wyłoży 40 000 000 zł żywej gotówki żeby na tych akcjach nie zarobić - nie ma takiej opcji !!! kto mądry to powinien korzystać z PP na tyle ile ma kasy .....