• Diagnostyka Autor: ~dominik [37.225.30.*]
    Cena w ewentualnym wezwaniu zrobiła się dla Diagnostyki już bardzo atrakcyjna. Tyle że niedługo zmieniają się przepisy i muszą trochę pokombinować kiedy im najkorzystniej zwiększyć udział w GX1 poprzez wezwanie. A pieniędzy na wykup po aktualnej średniej czy nawet nieco drożej mają pod dostatkiem. Najważniejsze teraz to trzymać kurs nisko.
  • Re: Diagnostyka Autor: ~rutta [89.64.40.*]
    Dalej co?
  • Re: Diagnostyka Autor: ~Juhas [46.204.104.*]
    Wykupią też mabion, biomedlublin, innogene, medinice, celon pharma, airway medix, biomaxime, blirt, genomtec, synektik, pure biologics, scope fluidics i inne spółki z sektora biotechnologicznego które w tym momencie nie przychodzą mi na myśl a są na rocznych minimach?
  • Re: Diagnostyka Autor: ~dominik [37.225.30.*]
    Nie sądzę. Nie pasują do ich modelu biznesowego.
  • Re: Diagnostyka Autor: ~Juhas [46.204.104.*]
    To czemu tak spadly ich notowania jesli nikt ich nie chce wykupić hmm
  • Re: Diagnostyka Autor: ~dominik [5.173.9.*]
    Diagnostyka ma juz cztery duze laby.Nastepne otworzą wg zapowiedzi w Lodzi i kolejne w Poznaniu.Moze z GX zrobią zaledwie swoj oddzial?Zadziwia mnie ze Diagnostyka w materialach prasowych nie wypowiada się nt. GX i jej rosnących możliwości.Niekoniecznie oznacza to ze maja wy... na tę swoją inwestycję,ale może to znaczyć ze niska jej wycena im w długoterminowym ich planie niestety pasuje.
  • Re: Diagnostyka Autor: ~Rutt [89.64.40.*]
    W swojej GK mam pakiet akcji jakiegoś podmiotu, którego wzrost wyceny nie jest mi na rękę?
  • Re: Diagnostyka Autor: ~obserwator [193.33.1.*]
    nie jest wzrost wyceny na reke bo chce zwiekszyc udzial % w tej spolce....wiec chce kupic tanio ...oczywiscie w dlugim terminie sytuacja sie zmieni gdy juz odpowiedni pakiet zostanie kupiony
  • Re: Diagnostyka Autor: ~rutta [89.64.40.*]
    Chce kupić tanio, to kupuje. Chcę żeby było taniej doprowadzam co do niższej ceny. Przy obrocie 20k to raczej nie jest możliwe...
    Jak myślicie czemu, przyspieszenie raportu?
  • Re: Diagnostyka Autor: ~Juhas [46.204.100.*]
    Przecież wynik roczny za 2021 jest nam już dobrze znany, wcześniej nie było żadnych pomyłek w raportach jak u konkurencji, czemu przyspieszenie raportu?
  • Re: Diagnostyka Autor: ~dominik [37.225.19.*]
    Masz oczywistą odp na osobnym wątku
  • Re: Diagnostyka Autor: ~Kubek [91.226.160.*]
    Aby się pochwalić lub przyspieszyć pewne procesy...
    Co to ma wspólnego diagnostyka to główny akcjonariuszy i taki ruch byłby w ich interesie. Wymienione spółki są wybrane z kapelusza i to nie ma sensu co napisałeś...
    Tak myślisz czy wiesz?
[x]
GENXONE -2,03% 5,80 2026-05-29 13:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.