.. no i nie spadło, przerzucenie z wora do wora do swojaków się nie liczy ... jak chcecie podaży, to musicie brać z prawej, wtedy pewnie paru łosi odda papier po 20 % wzroście, a że będzie kilkadziesiąt złotych to pewne !
nieeee, nie kilka złotych, ale kilkadziesiąt złotych, tak napisałem........ scenariusz ten sam co na mmc p, przerzucanie z wora do wora w celu uwalenia i momentalnie pajac na forum, tam też tak było po 6-10 zł potem było 70 zł ... tu można przypuszczać, że możliwości są większe ...
Jakiś Ty nieogarnięty! Piszesz o przykładzie spółki po zakończonej akcji! Znawca się znalazł! MASAKRA jakie to słabe. Na kogo to ma zadziałać ? Bo jak widzę głupszych nie ma i nikt z prawej nie kupuje......... oj kolego jak myślisz, że od tych wpisów kurs ruszy do góry to się mega przeliczysz!
.. no jak nie ruszy to co się tak denerwujesz ??, a po co ma ruszać, sami go będziecie pompować prędzej czy później, ciężko znaleźć drugą taką spółkę ... a co do optymistów, to na forum naliczyłem trzech ! i nie wiadomo ile mają akcji, no na pewno nie dziesiątki tysięcy ! więc to chyba nie problem .... by było zainteresowanie spółką musi się dziać !
ja rozumiem, że masz zadanie, musisz na forum naganiać do sprzedaży akcji, widać też, że zadanie Cię niemożebnie przerosło, musisz być strasznie upierdliwy dla swoich kolegów ze spółdzielni więc wysłali Cię tutaj, oni dobrze wiedzą, że pisanie niczego nie wnosi, a przynajmniej mają z Tobą święty spokój hehehe
Mityczna spółdzielnia ....mityczne wzrosty na złotówki! MASAKRA jakie to słabe. Kto Tobie w te brednie uwierzy naganiaczu? Płacą od każdego posta Tobie. Ja bym nic nie zapłacił! Źle swoją robotę wykonujesz! Nawet popytu z lewej Tobie nie udało się zbudować!
piotruś dzisiaj popołudniu znikniesz tak samo jak wczoraj z podkulonym ogonem nasza ty maskotko forumowa:) buahahaha wczoraj popołudniu pokazałeś jakim cienkim bolkiem jesteś:)
Krasnalku ponoć nie miało spaść poniżej 1,13! I co krasnalku?? Zero wiarygodności. Czy możemy się umówić, że zamkniesz się raz na zawsze jak zakończenie nie będzie dzisiaj przynajmniej na wzroście 10 procent! Przecież tutaj mają być złotówki więc co to jest 10 % wzrosty! Haha zapewniam, że nawet tyle nie wykręcisz z kolegą wujkiem! Chłopaki bez kasy i zasad!
piterku jak ty taki mądry jestęś to okresl jak kurs się zachowa dziś .powiedzmy tak do godziny 15
Wedug mnie patzrąc na wykres 7 dniowy to po odbiciu z Podstawy wsparcia wieloletniego teraz utworył sie na tą chwilę trend wzrostowy z kanałem ograniczającym dolną krawedź na poziomie 1.10 i tak powinno do 15 godz wyskoczyć na minimum 1.20 zł to tak z wykresu jak bężie zobaczymy .
teraz czekam piotrus na ciebie twoje zdolnosci analityzne na najblizsze 3 godziny