Akcje po 23gr były w pierwszej połowie marca, po 60gr na początku kwietnia. Od chwili twojego zakupu papieru minął miesiąc, od sprzedaży ponad pół miesiąca. W tym czasie nadeszła wiosna, niedawno były święta. Od tego czasu nic interesującego się w twoim życiu nie zadziało, że się chwalisz?
Dnia 2022-04-19 o godz. 20:38 ~jasfasola napisał(a): > Akcje po 23gr były w pierwszej połowie marca, po 60gr na początku kwietnia. Od chwili twojego zakupu papieru minął miesiąc, od sprzedaży ponad pół miesiąca. W tym czasie nadeszła wiosna, niedawno były święta. Od tego czasu nic interesującego się w twoim życiu nie zadziało, że się chwalisz?
Nie ma co dyskutować z gościem. Sam nick świadczy o człowieku. Mnie uczyli, żeby nie dać się wciągnąć na poziom głupca, bo jak już Ciebie wciągnie na swój poziom, to pokona Cię doświadczeniem.
A my mamy po 25 gr I sprzedamy po 2 zł leszczu hehehe. Daleko nie zjada popyt coraz większy i kasa czeka w gotowości czekamy na promocję i z góry dziekujemy
W tym raporcie nie jest ważne czy mieli zysk czy stratę. A ile oni mogą wyciągnąć z pakietu. Bo jest tam zawarte. Wg mnie fajną inwestycje zrobili. Wskoczy drugi jak będzie podobnie to tu będzie nie 60gr. Nie 2 zł. A znacznie więcej.
Dnia 2022-05-13 o godz. 19:42 ~Pazer napisał(a): > W tym raporcie nie jest ważne czy mieli zysk czy stratę. A ile oni mogą wyciągnąć z pakietu. Bo jest tam zawarte. Wg mnie fajną inwestycje zrobili.
buahahaahaha :D no super inwestycja, wywalić 5,5 bańki i kupić za 5% przedawnione śmieci i windykacyjny gnój od bankruta co przez kilka ładnych lat sobie z portfelami nie poradził :) wy się lepiej zainteresujcie czy to nie było jakieś fiku miku bo się jeszcze obudzicie jak ci na getback