• Co się dzisiaj stało? Dlaczego to spadło 7%? Autor: ~jurek [195.26.76.*]
    o co chodzi z dzisiejszymi spadkami? Jakie są podstawy takiego spadku? Przecież to nie ma sensu patrząc po wskaźnikach, nie jest dobrze, ale tak źle to na pewno nie jest. Chyba, że czegoś nie widzę
  • Re: Co się dzisiaj stało? Dlaczego to spadło 7%? Autor: ~jxc [188.147.33.*]
    brak kupujacych a ktoś musi sprzedać i wywala jak leci , sam w tamtym tygodniu musiałem sprzedać 4tyś akcji i musiałem zjechać z cena . do piątku musze sprzedac jeszcze 5 tysi a patrząc na brak obrotu będzie trzeba zjechać jeszcze niżej. Ale sie nie martwię bo za pół roku odkupię taniej :)
  • Re: Co się dzisiaj stało? Dlaczego to spadło 7%? Autor: ~Rechot [213.134.169.*]
    Dużo taniej
  • Re: Co się dzisiaj stało? Dlaczego to spadło 7%? Autor: ~fdsafaf [154.61.65.*]
    Strasznie marnie naganacie na sprzedaż.

OZE to przyszłość!

<>

• Re: Co się dzisiaj stało? Dlaczego to spadło 7%? Autor: ~Kelt [213.134.160.*]
    Przyszłość to atom.
    OZE w jakiejś części, ale wątpię że na tej spółce :>
  • Re: Co się dzisiaj stało? Dlaczego to spadło 7%? Autor: ~DannySon [212.244.198.*]
    @Kelt zgadzam się z tobą odnośnie atomu - to obiektywnie to przyszłość, ale dochodzą do tego jeszcze kwestie polityczno-lobbystyczne i mamy to co mamy... od 15 lat mówimy o atomie w Polsce i jeszcze minie zanim wbiją pierwszą łopatę.
    Natomiast OZE będzie królowało w perspektywie najbliższych wielu lat: zmiany klimatyczne, odejście od kopalin, embarga na Rosje etc.
    A czy 01C się załapie na to... oczywiście, że TAK. Może inni bardziej wykorzystają ten moment, niemniej patrząc na dane ta spółka ma jedne z większych perspektyw rozwojowych: od początku skoncentrowana na farmach, współpraca z wieloma podmiotami publicznymi. 01C będzie mieć swoje 5min i swoje ATH, kwestia tego jaką kto ma perspektywę czasową. Ja będę tutaj min. do końca 2023. Jak będzie niżej i środki finansowe pozwolą, będę wciąż zwiększać pakiet :))
  • Re: Co się dzisiaj stało? Dlaczego to spadło 7%? Autor: ~Kelt [213.134.160.*]
    @Danny Mądrego to i przyjemnie poczytać
    Oczywiście pozostanę przy swoim sceptycyzmie co do 01c, tak naprawdę nie wiem co się tu zadziało, no ale fakt faktem że utopiłem kasę i obserwuję codziennie inne spółki, mogłem zostać na przykład na takim sunexie. No nic, zobaczymy.

Dla zainteresowanych, bankier wrzucił dziś artykuł o problemie, o którym się trochę mnie mówi: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Przybywa-inwestycji-w-duze-farmy-fotowoltaiczne-Jest-ale-8321235.html
[x]
TNTPROENR -1,38% 1,07 2025-10-01 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.