jak tam w warzywniaku, cisza czekacie na raport który może cos zmieni, bo na razie o farmach, fabryce , bateriach cicho sza już nie powiem o jakiś kontraktach:)
Warszawa, 20.04.2022 (ISBnews) - Ponad 1,2 tys. km linii kolejowych ma zostać objętych dofinansowaniem do 2028 r. w ramach Programu Uzupełniania Lokalnej i Regionalnej Infrastruktury Kolejowej Kolej Plus, poinformowało Ministerstwo Infrastruktury (MI). Do realizacji zakwalifikowano 34 projekty. Dzisiaj rząd ma podjąć decyzję w sprawie zwiększenia dofinansowania programu o 5,6 mld zł do ponad 11 mld zł.
Ponton w tym sęk na nic nie czekamy ... ale samo sie dzieje.
ale ja te 13,5k to trzymam dla sportu , moga spasc do 1gr , ja je mam zeby sobie z wami popisac i trochę posmiac:)jak sie podniecasz pkc na koniec seji:)
spolka nosi sie wysoko, kaze czekac na wyniki jakby byla spolka z milardowymi przychodami , gdzie inni juz swoje szacunki za 1 q22 a ci nie sa w stanie podac wyników za 21 tylko 5 miesiecy po zakonczeniu roku, to jest dopiro porzadne traktowanie iwestorów szacun dla zarzadu
Dnia 2022-04-20 o godz. 19:26 ~Ponton napisał(a): > spolka nosi sie wysoko, kaze czekac na wyniki jakby byla spolka z milardowymi przychodami , gdzie inni juz swoje szacunki za 1 q22 a ci nie sa w stanie podac wyników za 21 tylko 5 miesiecy po zakonczeniu roku, to jest dopiro porzadne traktowanie iwestorów > szacun dla zarzadu
Spółka spokojnie sobie pracuje jeśli Ci to przeszkadza nie musisz być akcjonariuszem. Spółka przekazuje wyniki finansowe zgodnie z polskimi przepisami i harmonogramem ogłaszanym na początku roku, nie podoba się.. to sprzedaj nie widzę problemu.
Ponton
Sprawdź sobie ile firm dopiero poda wyniki za 2021
Compr rok temu tez podawał za 2020 w końcu kwietnia, wiec nic się nie zmieniło.
Natomiast Tobie cos się zmieniło przez rok - na lepsze/na gorsze (niepotrzebne skreślić)
Dnia 2022-04-21 o godz. 14:00 ~Ponton napisał(a): > Ok, widzę że wystarczająco jesteście zdruzgotani zachowaniem kursu więc już was nie wk...
Ponton a czym ja mam być zdruzgotany według Ciebie ? Kupowałem Pozbud jak pamiętasz po 1,80 zł i spokojnie sobie czekam na efekty pracy Fojta i Raubo. Owszem na korektach od czasu do czasu coś dokupuję ale to mi nie przeszkadza a Tobie ??
Ja napisze jak zawsze … ponton to i…doi…. ta.
Mas za bardzo nie interesuje aktualny kurs i jego zachowanie. Mnie interesuje kurs za rok czy dwa. A ty się niezdrowo podniecasz niby naszymi nerwami. Stary to się leczy serio :)