Obroty dzisiaj kiepściutkie, 8 sesja spadkowa. Ludzie sprzedają bo kasy nie mają.
Spółka ma b. dobre wyniki finansowe. To jak ty sobie wyobrażasz urywanie denka na 3?
A jakie znaczenie w perspektywie średnio bądź długoterminowej ma ten twój "spadek" z 3.6 ??? Czy nawet z 4.5? Tak miało być, więc lepiej się nie wypowiadaj o amatorszczykach
Dla mnie ma znaczenie ale cena docelowa pod 10 PLN jest aktualną ceną rynkową. Tylko kolega który mógl dowieźć 10 PLN szybciej wysypał się na długiej czerwonej świecy waląc PKCem w rynek pakiety po 40k akcji.
Ty Bonzo, a wiesz w ogóle co to jest korekta? I jaki jest jej zasięg? Dla mnie w perspektywie średnio lub długo terminowej nie ma znaczenia te 30%. A dla ciebie jak ci brakuje na piwo na weekend, to wcale się nie dziwię że ma. Jak to człowieku miało rosnąć skoro od początku nie było tu żadnej korekty, a na RSI prawie non stop 70-80? Ale co ty możesz o tym w ogóle wiedzieć? Dla ciebie ma rosnąć dzień po dniu najlepiej. Szkoda co w ogóle komentować takiego podejścia. Jak wskoczyłeś na szybkie kółeczko i przypadkiem zawisłeś wyżej (o czym świadczy twój skowyt), to siedź teraz na D i daj prowadzić kurs komuś kto ma o tym pojęcie.
Nie rozśmieszaj mnie pierwszy pakiet nabyłem na debiucie gdzie w tedy byłeś z gazety na podłogę skakałeś jak nie umiesz wykorzystać tak głębokiej korekty to o czym my mówimy , wypowiadasz się tak nonszalancko o tym ze 30 % ( 50 % ) żeby odrobić dla potencjalnego nabywcy na górce ) nie robi różnicy to zapewne kubańskie cygara we willi odpalasz 100 dolarówkami a z kranu leje się Łycha ha ha . dobra każdy gra jak lubi umie nie ma się co drapać w gruncie rzeczy to wiemy co mamy luz
Gdzie byłem na debiucie? A tam samo gdzie ty. Zebrane i czekam spokojnie. I zważaj z inwektywami. A tak dla ścisłości tą korekte 30% to wykorzystuje do dobierania, a nie wywalania. I nie płacze o to, że nie wykorzystałem wyjścia na górce. Nie jestem tu na 5 minut, tylko na long. Znając potencjał spółki i zasięg wzrostów nie powinno cię ruszać, że teraz to spadło, a wręcz cieszyć. Więc jakieś cygara, wille itp to sobie daruj, bo to z czapy jakieś sugestie.
A tak dla przypomnienia...w miesiąc to urosło ponad 100%. I ja mam się martwić twoim zdaniem o to czy teraz wróci to o 50% w górę po korekcie? No bądźmy poważni.
dla mnie to dobrze ze tylko skorekciło miętkich wyrzuciło i czekamy i to nie inwetktywy uważam ze na takim rynku 30 % trzeba szanować po prostu każdy inwestuje jak uważa tu na marginesie to kontrakty mają na najbliżesze dwa lata i kasiora jest w kasie cały wór nadpłynność zamiast zadłużenia idealna spółka na trudne czasy .