• Stabilny kurs Autor: ~MaciejKrusz [31.61.252.*]
    Trzymać się tak mocno w ciężkich czas to tyle świadczy o spółce. Mocne fundamenty. Czekamy na kolejny podjazd
  • Re: Stabilny kurs Autor: ~Www [37.248.253.*]
    Jak stabilny jak zaraz denko na 3 urwie
  • Re: Stabilny kurs Autor: ~Inwestor [31.0.79.*]
    Obroty dzisiaj kiepściutkie, 8 sesja spadkowa. Ludzie sprzedają bo kasy nie mają.
    Spółka ma b. dobre wyniki finansowe. To jak ty sobie wyobrażasz urywanie denka na 3?
  • Re: Stabilny kurs Autor: ~Mnich [109.95.142.*]
    6 sesji nie 8
  • Re: Stabilny kurs Autor: ~www [77.254.64.*]
    blisko coraz blizej ale gniotą gdzie tern mudry co pisał ze zebrali po 3,6 i już nie spadnie ale amatorszczyki
  • Re: Stabilny kurs Autor: ~xyz [46.175.109.*]
    A jakie znaczenie w perspektywie średnio bądź długoterminowej ma ten twój "spadek" z 3.6 ??? Czy nawet z 4.5? Tak miało być, więc lepiej się nie wypowiadaj o amatorszczykach
    skoro dla CIebie 30 % w d ę nie ma znaczenia toś TY prawdziwy Bonzo giełdowy
  • Re: Stabilny kurs Autor: ~asafa [185.56.211.*]
    Dla mnie ma znaczenie ale cena docelowa pod 10 PLN jest aktualną ceną rynkową. Tylko kolega który mógl dowieźć 10 PLN szybciej wysypał się na długiej czerwonej świecy waląc PKCem w rynek pakiety po 40k akcji.
    to wołaj niech wraca bo samo nie dojedzie ja widać już uwalają
    Ty Bonzo, a wiesz w ogóle co to jest korekta? I jaki jest jej zasięg? Dla mnie w perspektywie średnio lub długo terminowej nie ma znaczenia te 30%. A dla ciebie jak ci brakuje na piwo na weekend, to wcale się nie dziwię że ma. Jak to człowieku miało rosnąć skoro od początku nie było tu żadnej korekty, a na RSI prawie non stop 70-80? Ale co ty możesz o tym w ogóle wiedzieć? Dla ciebie ma rosnąć dzień po dniu najlepiej. Szkoda co w ogóle komentować takiego podejścia. Jak wskoczyłeś na szybkie kółeczko i przypadkiem zawisłeś wyżej (o czym świadczy twój skowyt), to siedź teraz na D i daj prowadzić kurs komuś kto ma o tym pojęcie.
    Nie rozśmieszaj mnie pierwszy pakiet nabyłem na debiucie gdzie w tedy byłeś z gazety na podłogę skakałeś jak nie umiesz wykorzystać tak głębokiej korekty to o czym my mówimy , wypowiadasz się tak nonszalancko o tym ze 30 % ( 50 % ) żeby odrobić dla potencjalnego nabywcy na górce ) nie robi różnicy to zapewne kubańskie cygara we willi odpalasz 100 dolarówkami a z kranu leje się Łycha ha ha . dobra każdy gra jak lubi umie nie ma się co drapać w gruncie rzeczy to wiemy co mamy luz
    Gdzie byłem na debiucie? A tam samo gdzie ty. Zebrane i czekam spokojnie. I zważaj z inwektywami. A tak dla ścisłości tą korekte 30% to wykorzystuje do dobierania, a nie wywalania. I nie płacze o to, że nie wykorzystałem wyjścia na górce. Nie jestem tu na 5 minut, tylko na long. Znając potencjał spółki i zasięg wzrostów nie powinno cię ruszać, że teraz to spadło, a wręcz cieszyć. Więc jakieś cygara, wille itp to sobie daruj, bo to z czapy jakieś sugestie.
    A tak dla przypomnienia...w miesiąc to urosło ponad 100%. I ja mam się martwić twoim zdaniem o to czy teraz wróci to o 50% w górę po korekcie? No bądźmy poważni.
    dla mnie to dobrze ze tylko skorekciło miętkich wyrzuciło i czekamy i to nie inwetktywy uważam ze na takim rynku 30 % trzeba szanować po prostu każdy inwestuje jak uważa tu na marginesie to kontrakty mają na najbliżesze dwa lata i kasiora jest w kasie cały wór nadpłynność zamiast zadłużenia idealna spółka na trudne czasy .
[x]
ECO5TECH 4,67% 1,57 2026-04-13 12:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.