• MINUTOR ENERGIA dynamicznie rozwija segment B2B i podpisuje kolejne umow Autor: ~nc [94.254.177.*]
    http://www.newconnector.pl/minutor-energia-dynamicznie-rozwija-segment-b2b-i-podpisuje-kolejne-umowy
  • Re: MINUTOR ENERGIA dynamicznie rozwija segment B2B i podpisuje kolejne Autor: ~spekulant [188.33.224.*]
    Lescze sprzedaja pewniw ida na balona Sundragon i dobrze 4x drozszy od Minutora mysla ze okazja bo po duej korekcie ale nadal 4x wyzej jest jak przed splitem tam ok 10gr bedzie niebawem a tu kilka zl po kilku infach zawsze moze spekula zawitac i zrobi to samo co na Telesto na 1mld zl kapitalizacji czyli na 10zl w przypadku kursu Minutora, czekamy dalej cierpliwie i dobieramy poki daja w dolku, a po x zl bedziemy wychodzic z inwestycji w tym roku jeszcze jak by ktos pytal, zaraz jakies przygl..y cos napisza wiec znikam, a ja sie nigdy nie myle co urosnie jak juz to opoznia sie w czasie, ale cierpliwi tu zarobia kokosy zwlaszcza jak ktos zbiera po obecnych niskich cenach, ja czasem tylko dokupie jak sie uda na czyms zarobic po infie. Nie stac mnie na dobieranie akcji kazdego dia ale przynajmniej 1kilka razy w miesiacu im nizej tym lepiej do 1mln akcji moze dojde wiec sypcie dalej moze zgarne nie banke, a kilka mln zl przy kilka zl bo na tyle sobie czekac bede nawet jak to potrwa kolejne 2lata, jak dluzej to skupie cale FF i to ja dyktowac bede kurs wtedy wiec sypac mi tu lesczyki dalej pozdro :D
  • Re: MINUTOR ENERGIA dynamicznie rozwija segment B2B i podpisuje kolejne Autor: ~Opinia [188.146.44.*]
    Jak się wisi na haku, to wszystko można napisać.
    Jakoś trzeba racjonalizować błędne decyzje dla poprawy samopoczucia
  • Re: MINUTOR ENERGIA dynamicznie rozwija segment B2B i podpisuje kolejne Autor: ~spekulant [188.33.224.*]
    Od lat mam racje i czesto jestem chwilowo nawet grubymi mirsiacami do tylu o -50% a nawet i wiecej jak teraz na papierku tylko(tak bylo np na T2P po 1zl bralem usrednialem 2 lata do 16gr i odbilo do 1.80zl oddalem z malym zyskiem nie na gorce, ale pozniej %skladanym na wielu spolkavh zarobilem wiecej niz jakbym czekal do 1.80zl, na Innogene brane po 20zl usrednialem w dol po 10zl srednia 16zl oddalem po 59zl mimo iz pisal3m ze na 80-100zl pojdz8e idzie sprawdzic wszystko na bankierze po wpisach-IP) co z tego jak przy kilka zl bede kilkaset% do przodu kwestia czadu jak na wielu moich 8iwestycjach w poprzednich latach, ale co Ty mozesz wiedziec bys musial sledzic wiele spolek na biezaco czytac bankiera a tego nie jes5 nikt wstanie. Ostatni moj wpis byl na Mpay idealnie w dolku po korekcie z 2 na 1 po 1zl kupiony, chwila potem po 4zl lescze brali w tym ZAORSKI spekulant slaby w akcjach dobry tylk8 na forexie na indexach z tego co zauwazylem i niech sie tego trzyma, ja forexa unikam, a trzymam sie akcji bo na tym sie znam.. syp zanizaj ile chcesz opinio i inne smiec.. Im nizej tym lepiej wy zbieracie, ale ja rowniez x kilka co wy i jak osiagnie x zl beda miliony na rachunku mam czas, wiec zanizajcie kurs ile wlezie tym wiecej zbiore tanio i wiecej zarobie, kiedy juz kiedys urosnie tak sie zarabia kase. PS osmieszacie sie strasznie, ale robicie dobra robote, bo dzieki wam zbieram jeszcze poki daja tanio minutorka dzieki
    https://www.google.com/amp/s/www.wnp.pl/energetyka/minutor-energia-jest-na-drodze-do-umowy-na-8-mln-zl,570177.amp

Wszedzie o nas pisza niedlugo sie zacznie, jak dojda wieksze umowy farmy itp, bo na tym nie koniec wejscie w wodor tez, bo oni mysla na kilkadziesiat lat do przodu jak kto ogladal glupie szachy rowniez..) :)
  • Re: MINUTOR ENERGIA dynamicznie rozwija segment B2B i podpisuje kolejne Autor: ~Koń [88.156.133.*]
    Po takich artykułach zainteresowanych było na całe 20tys sztuk akcji po 35gr ,
    To nie jest śmieszne a przykre.
  • Re: MINUTOR ENERGIA dynamicznie rozwija segment B2B i podpisuje kolejne Autor: ~benek [83.26.195.*]
    Ktos dociekał co to za Holding bo gdyby taka współpraca wypaliła byłoby ciekawie,niezła promocja.
  • Re: MINUTOR ENERGIA dynamicznie rozwija segment B2B i podpisuje kolejne Autor: ~Czz [185.177.124.*]
    Nie rośnie dlatego że załóżmy że dojdzie do tej umowy na 8mln zł , załóżmy że uda się zarobić na niej 1-2mln zł? Podzielić przez powyższe wyjdzie 1-2grosz na akcje zysku ?
  • Re: MINUTOR ENERGIA dynamicznie rozwija segment B2B i podpisuje kolejne Autor: ~spekulant [46.227.240.*]
    Pomnoz to razy xx myslisz ze na 1 umowie w ciagu roku sie skonczu co za lescze szkoda dyskutowac z wami dodaj do tego farmy + inne projekty usprawnione turbiny wiatrowe nad ktorymi pracuja od zeszlego roku moze byc w kazdej chwili info bo dlugo to juz trwa _ inne niespodzianki o ktorych nie wiemy i wtedy kilka zl ludzie kupuja zawsze na gorkach pkcem a nie w dolkach jak teraz i za to lubie gielde przyjdzie czas na infa na duze zainteresowanie kupna pkce i wtedy sie sprzedaje a nie kupuje ale ludzie zawsze na odwrot robia nie wiesz ze tak dziala rynek i odpowiednie infa? To krotko na gieldzie jestes w takim razie.. :D
  • Re: MINUTOR ENERGIA dynamicznie rozwija segment B2B i podpisuje kolejne Autor: ~Marzec [217.23.3.*]
    Odpowiednie informacje czy nieodpowiednie , tu po każdym jest wywalanie akcji , miałoby się to zmienić? Dlaczego pomimo że coraz lepiej się dzieje kurs nie może się pozbierać? Gdzieś jest błąd ? Tak wiem kupuje się na dołku a sprzedaje na górce a potem uśrednia latami.
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.