• Do nory leszcze. Autor: ~Jasnowidz [46.134.95.*]
    Chować się do norki bo idziecie na 25gr. Toniecie jak Titanic. Przykro mi taka prawda. Ewentualnie druga opcja to założyć pampersy z opcją na wielką kupę. Spółka Leszczy - wszyscy sypią na stracie. Hahaha. Spokojnie sobie czekam. Mi wysypiecir duuuuużo akcji po 25gr a potem kupić ponownie na górce po 80gr. Spekulant ty leszczu nie sprzedasz swoich marnych akcji z rodziną bo cały popyt zasypie moimi akcjami. Będziesz wisiał tu bardzooooooooo dłuuuugo.
  • Re: Do nory leszcze. Autor: ~Jasnowidz [46.134.95.*]
    Koniec taryfy ulgowej święta się zakończyły, a co za tym idzie dla was dolne widły. Sypać leszczyki bo jutro kolejny minusik, czym prędzej wysypiesz tym więcej zostanie ci na piwo w monopolowym. Nad czym myślisz? Rok spada a ty dalej wierzysz w 26zl? Jedynie co tu może być to maks 60 - 70gr. Ja wtedy sprzedam wasze akcyjki kupione po 25gr z zyskiem 200% a wy nadal będziecie wisieć z waszym góru spekulantem buhhahah dobry biznesmen. Kupił za 1,3 i liczył na 26zl.
  • Re: Do nory leszcze. Autor: ~Jasnowidz [46.134.95.*]
    Hahahahahh dobrze tak trzymać, każdy tysiąc akcji się liczy. Wierzę w was.
  • Re: Do nory leszcze. Autor: ~benek [83.26.195.*]
    Co chcesz inwestowac w upadajaca spolke,Co za chlam sie tu zrobił.
  • Re: Do nory leszcze. Autor: ~jw [46.175.109.*]
    Nawet nie ma co komentować dziada, szkoda czasu. Niech się błaźni, może mu ulży jak sobie popisze żeby podbudować swoje marne ego.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.24.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Jasnowidz [46.134.95.*]
    Możecie dawać sobie łapki w dół i wzajemnie adorować ją widzę co tu się dzieje i jaki jest trend. Podpowiem do ślepych od roku spadkowy. Czekam sobie na nowy lepszy dołek. Pozdro.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~nextgeneration85 [185.15.3.*]
    odpisywanie sobie szkodzi potencji, w sumie nawet dobrze to może się nie rozmnoży Jasnadupa lol
    btw na głowę już za późno
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.