Chować się do norki bo idziecie na 25gr. Toniecie jak Titanic. Przykro mi taka prawda. Ewentualnie druga opcja to założyć pampersy z opcją na wielką kupę. Spółka Leszczy - wszyscy sypią na stracie. Hahaha. Spokojnie sobie czekam. Mi wysypiecir duuuuużo akcji po 25gr a potem kupić ponownie na górce po 80gr. Spekulant ty leszczu nie sprzedasz swoich marnych akcji z rodziną bo cały popyt zasypie moimi akcjami. Będziesz wisiał tu bardzooooooooo dłuuuugo.
Koniec taryfy ulgowej święta się zakończyły, a co za tym idzie dla was dolne widły. Sypać leszczyki bo jutro kolejny minusik, czym prędzej wysypiesz tym więcej zostanie ci na piwo w monopolowym. Nad czym myślisz? Rok spada a ty dalej wierzysz w 26zl? Jedynie co tu może być to maks 60 - 70gr. Ja wtedy sprzedam wasze akcyjki kupione po 25gr z zyskiem 200% a wy nadal będziecie wisieć z waszym góru spekulantem buhhahah dobry biznesmen. Kupił za 1,3 i liczył na 26zl.
Możecie dawać sobie łapki w dół i wzajemnie adorować ją widzę co tu się dzieje i jaki jest trend. Podpowiem do ślepych od roku spadkowy. Czekam sobie na nowy lepszy dołek. Pozdro.