Ponadto wykazano, że spożycie jaj może nasilać podatność cząsteczek LDL na oksydację, zwiększyć lipemię poposiłkową, co jest problemem u osób otyłych, z zespołem metabolicznym i cukrzycą, może powodować dysfunkcję śródbłonka, wzmagać niekorzystne działanie NKT oraz generować wytwarzanie TMAO, czyli tlenku trimetyloaminy.
Forever Yong! i nie ma chyba już wątpliwości, że 1-mna nas wszystkich ocali! Po serii niesamowitych kandydatów na choroby, na które leków nigdy nie wynaleziono należy docenić, że nikt inny tak jak Pharmena się starał robiąc przy tym w wuja za pomocą wuja, wcześniej Jana, a później 1-mna osobiście rzesze ufnych Polaków! Tu można by śmiało prostować, że nie ma tylko Polaków ale i świat cały o czym świadczą rozsiane patenty! To wszystko jest nieco zdumiewające, bo jak w biedronce jest zajumane za "dużo" to robi się problem, który nijak nie dotyczy biotechnologów finansowych!? Tudzież serdecznie pozdrawiam Pałkę i Wieczorkowską!! i proszę dajcie od razu lek na nieśmiertelność, a pomożemy nie tylko Ukrainie ale też wszystkim na świecie i we wrzechświecie!
odświeżam legendarny wątek, aby rozbawić nowych inwestorów. witamy na pokładzie rakiety, która odlatuje w kosmos !!!!!!!!!!!!!! pilotem jest mistrzu, a kucharzem 1-mna. codziennie w menu jajka.
1-mna, czy wiesz, że w Rosji jajka podrożały w tym roku o 46 procent? wobec tego popyt na nie spada i dlatego Rosjanie nie bedą potrzebowali Endotelio. tak wielki rynek odpada. a ile kosztują jajka w USA? kojarzysz?
dzisiaj witając nowych inwestorów zapraszam do zapoznania się z legendarnym wpisem rezydenta forum Pharmeny, Pana 1-mna.
napewno będąc tutaj kilka kolejnych lat poznacie jego kolejne wspaniałe wklejki z głębin internetu. być może któraś przebiję ta o jajkach.
podbijam ten arcyciekawy wątek z uwagi na sensacyjną treść. drugim powodem jest to, że nasz zaginiony 1-mnanipulator pojawił się jedna na forum teraz jako Ja. już nie musze się martwić, że coś się z nim stało. 1-mnanipultorze - jesteś już zdemaskowany. możesz znowu wklejać tutaj swoje wklejki o jajkach i pielęgniarkach, które umarły na Covid.
dzisiaj musiałem uśpić mojego ukochanego psa. zatem dla poprawienia humoru odświeżam arcyciekawy wątek autorstwa naszego arcyuzdolnionego inwestora mnanipulatora (właściwe 1-mna). radujcie się wszyscy.
1-mnanipulatorze, wiem, że jesteś teraz zajęty obserwowaniem kursu Żabki, ale mam małą radę. żebys się nie nudził i pokazał inwestorom z tamtego forum jakim jesteś aktywnym specjalistą, mógłbys powklejać tam coś np. o hot dogu Dogula. sprawdż jego zawartość i wpływ na zdrowie tak jak pisałeś tutaj o jajkach. do roboty mój drogi.