Z tego co pamiętam na Blumerang kurs wystrzelił o 33% zaraz po Walnym, po czym szybko wrócił do obecnych poziomów, ale tam jakis akcjonariusz złożył sprzeciw na WZA i ludziska się wypłoszyli
Byl wzrost z 16 procent na TKO było wtedy z 30 :) pomieszalo mi sie fakt, ale zaraz po 28.02 zrabalo sie i to był fakt a teraz maja 5 z przodu, wiec ostrożnie
Tak ostrożnie ale ja na long stamtąd na minimum 3 lata tutaj też planuje wejść ale wiem ile trwa połączenie na przykładzie blu także mam czas żeby tutaj wejść może spadnie może nie zobaczymy
Ciekawe co extra przygotuje ekipa po połączeniu ,bo na pewno coś się wydarzy w tak ważnym momencie-pracuje na to cały sztab ludzi i nikt nie sprzedaje poza małymi pakietami niezorientowanych w sytuacji- po połączeniu dwucyfrówka na pewno zawita- powodzenia cierpliwość zostanie wynavrodzona
Sale - i to pewnie będzie grane ale ekipa jest teraz modna i póki co muszą działać aby zapracować sobie na dobre imię na dłużej niż 3 -4 sezony.Wejście na giełdę zobowiązuje i nie wierzę że nie mają asa w rękawie który po połączeniu nie odpali kursu
No ale co maja niby obroty z lodow do ceny akcji i calej spolki, bo nie rozumiem?
Prosze zerknac na kurs w odniesieniu rocznym - piekny trend spadkowy. Ta spolka to dno bez pomyslu i wartosci.
A komentarze typu: brac, dokupowac, jedziemy na 100zl, swiadcza tylko o poziomie intelektualnym piszacych. Osobiscie to sie bardzo dziwie, ze kurs z 5 wskoczyl na 6,80zl, ale to lokalne fluktuacje.
Na ta chwile sprzedaż lodów nic nie ma wspólnego z zyskami spolki BBI do czasu az w koncu bedzie to ekipa holding.
Trend spadkowy jest dlatego ze kazdy spekulacyjnie zagral po połączenie a trwa to juz rok i niecierpliwość to właśnie powód trendu. Teraz jesteśmy na ostatniej prostej do połączenia. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Do inżyniera- te dzieciaki býły już w Stanach ,Dubaju -ujeżdżają auta za setki tyś zł mieszkają w chacie o której Ty jedynie możesz pewnie pomrzyć ,założyli firmę która po 2-3 latach ma juz zysk roczny w okolicy 10mln .Nie chcesz nie inwestuj inżynierze życie piłkarze kto na tym lepiej wyjdzie