• Nowy rozdział na Gamingu Autor: erydan [91.216.213.*]
    Nie wiem czy zauważyliście ale od jakiegoś czasu ogłoszenie premiery już nie oznacza zwyżki kursu akcji.
    Obecnie przeszliśmy do etapu że po ogłoszeniu premiery cena spada.
    Tak jest na Pyramid oraz CFG i było na Incuvo.
    Nawet na Incuvo gdzie jest bardzo udana premiera (najlepsza premiera w historii VR) kurs w jeden dzień wzrósł i teraz spada.
    Sprawa jest zastanawiająca i widać że po tych wszystkich spadkach inwestorzy stali się bardzo ostrożni.
    Poza tym nie wiadomo co z wojną i inflacją.
    Inflacja w dłuższej perspektywie powinna sprzyjać giełdzie gdzie dobre akcje mogą ochronić wartość pieniądza.
    CFG czeka teraz test i zobaczymy, sam jestem ciekawy jak zachowa się kurs po premierze.
    Jak pisałem powyżej jest nowa sytuacja jakiej nie było wcześniej.
  • Re: Nowy rozdział na Gamingu Autor: ~Beny [5.173.11.*]
    Filozof się znalazł, pisałem już o tym, premiera incuvo tak udana, że aż akcjonariusz się wysypał, za dużo się tamtejszego forum naczytałes bo zalatuje ta sama tandetą
  • Re: Nowy rozdział na Gamingu Autor: ~Gość [89.64.191.*]
    Nowość rozdziału polega na tym, że wyceny były o wiele za wysokie, wszędzie. Taśmociąg że spółkami playwaya pomógł to zamydlić na jakiś czas, ale trwająca i wciąż za mała korekta na CDPR pociągnie wszystko inne daleko w dół.
  • Re: Nowy rozdział na Gamingu Autor: ~Benny [5.173.11.*]
    Zmień se datę w kalendarzu bo te dyrdymaly to były aktualne ponad rok temu, już wiem skąd pochodzi zwrot opóźniony
  • Re: Nowy rozdział na Gamingu Autor: ~Minifund [37.47.116.*]
    Teraz CDRed będzie ciał shorty od wtorku
  • Re: Nowy rozdział na Gamingu Autor: ~Benny [5.173.11.*]
    Shorty często wykorzystują motyw wyników do pogłębienia przeceny kosztem zwiększenia pozycji, więc nic nie jest przesądzone, ale ruchy na cdr to +- kilkanaście procent w ta lub drugą, kurs bliski jest równowagi, cfg żyje swoim życiem, kursy mniejszego gamingu nie są już tak mocno przywiązane do cdr jak dawniej
  • Re: Nowy rozdział na Gamingu Autor: ~gitmen [185.21.87.*]
    Jak tam cięcie shortow na CDR?
[x]
CFG 0,00% 1,69 2026-04-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.