• Do oze Autor: ~Zenek [31.60.103.*]
    Oze, dawaj to super info o którym pisałeś skoro spółka milczy, bo cienko coś idzie…
  • Re: Do oze Autor: ~Wiesiek [31.201.77.*]
    ZARAZ ANTEK KROLIKOWSKI WEŹMIE UDZIAŁ W LECZENIU SM I SIĘ WYLECZY TO JEST DOBRA REKLAMA
  • Re: Do oze Autor: ~Ksionc [178.43.248.*]
    Nie wołaj jej bo spokój przynajmniej w miarę jest. Przyjdzie wróżbitka i znowu będzie bzdury opowiadała z WIELKIEJ litery....i nie daj Bóg pociągnie za za sobą swoją koleżankę szeryf i dipiero będzie tragedia. Nie podoba się to sprzedaj i po problemie.
  • Re: Do oze Autor: ~Zenek [62.141.213.*]
    A co ma mi się podobać? Spadki na obrotach jak w warzywniaku? Żeby paru kolarzy dokupiło kilka sztuk i sypało przy 1.4? Jak Tobie to nie przeszkadza, to dziwię się, ale nie mam pytań. I o jakim spokoju na forum piszesz? Same bezsensowne wątki i bez oze tu widzę, Hansy, bykusie, itp. W porównaniu z nimi oze to ktos z kim poszedłbym się chętnie napić. I by the way - już chyba wiem o kim pisał oze. Wyczytałem to z między wierszami z jednego komunikatu, które dziś umieszczały spółki na ESPI. I rzeczywiście - bedzie to wg mnie mega dobre info pod wzrosty. Sprzedaż teraz to nie strzał w kolano - to samobójstwo.
  • Re: Do oze Autor: ~Ksionc [31.0.91.*]
    Oky
  • Re: Do oze Autor: ~Ksionc [178.43.248.*]
    Oky....jesteś cielęcinko? A taki spokój był....wyszły mendy z majtek.
    Bbbuuuhhhaahhaa
[x]
SYNERGA 7,69% 0,84 2025-10-10 15:46:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.