A czy sądzisz ze ktoś kto ma akcje z emisji będzie chciał je oddać za bezcen ?Nie po to ludzie czekali chyba od grudnia (mogę się mylić z espi) żeby teraz ba wyścigi sprzedawać ze znikomym zyskiem
albo bez zysku. rynek jest w tej chwili ch..owy. jak mam oddać w cenie emisji to na kij mi to bylo ? niech sie rowija spolka, zacznie zarabiac solidnie to i bedzie cena odpowiednia do wyjscia . teraz to radze zrobic zapasy na chude czasy...zainwestowac w wiedzę..narzedzia ;) nauczyc.sie w domu ogarniac..itd. ogrodek ;)
No tak. Bo na giełdzie każdy kto kupuje z myślą o zarobku spełnia swoj cel. Aż taki naiwny jesteś?
Jaki jest kurs ? Jaka cena emisyjna?
Miałbyś okazję to byś w tych czasach trzymał czy sprzedał?
Ostygnij zanim usiądziesz do kompa. To po pierwsze. Każdą dobrą spółkę można zasypać akcjami jak się je ma i zwalić kurs - co nie znaczy że spółka jest słaba. Mnie nie interesuje miesiąc czy dwa ..rok. Niewiele spółek się rozwija na tym grajdołku. Jak ktoś ma ochotę łykać stratę.....każdemu wolno - powodzenia ..jak ktoś ma za dużo hajsu to nic mi do tego.
Mam sporo akcji i nie zamierzam ich oddawać do 5zl. Spółka jak wyżej napisano rozwija się, zakończyli inwestycje. Pozostaje jedynie zarabiać, a światłowody to przyszłość podkarpacia.
Porównałem żeby udowodnić że sypanie poniżej ceny emisyjnej jest możliwe i teorie o tym że to się nie opłaca i do tego nie do dojdzie to bzdury
No i miałem racje
Spokojnie..... spokojnie - jeszcze chwila , a stękania i lamentu pajaców przebijających się na wyścigi , który odda taniej nie będzie końca . Coś tam uszczypałem i świadomie dołączyłem do posiadaczy.Jednemu puszczą zwieracze ,drugi temat podłapie a reszta wali w gacie ! Ileż razy to przerabiane jest każdego dnia na różnych spółkach ................