wlasnie nie wiem czy wpakowac 20 tys a moglem sprzedac jak nabylem pp to dosyc wysoko staly akcje a teraz prawie w cenie pp ale za 10 tys kupie moze qpadmie 20 %
Wszyscy mogli sprzedać i mieć kasę . ale każdy liczył pp i akcje wychodziły po dodaniu pp coś koło 1,3 . Złodzieje musieli czymś zaskoczyć rynek . Nowatorskie zagranie .
Grają ostro i perfidnie. Z dużym prawdopodobieństwem po emisji kurs spadnie poniżej 1 zł. Ale na wypadek jakby jednak nie spadł, to ja biorę połowę tego co mi przysługuje.
Straszy duży RGR z zasięgiem spadku nawet 40 - 50 gr. Jak się zacznie realizować to pomyślę nad dokupieniem na groszówkach. Akcji starych już nie mam więc jeśli o mnie chodzi, to to niech to sobie spada.
Dnia 2022-04-14 o godz. 09:44 ~7299090 napisał(a): > nie ma sensu brac nowych > > niech kupuje karkosik > > jesli juz kupowac to stare jak pojdzie na groszówki
Zgadzam się z Tobą - zabrali Nam po 58gr od akcji. Powinni zwrócić skoro nie dopuścili PP do obrotu
Sądzicie, że może być jeszcze jakiś zryw, w najbliższych dniach aby zachęcić do wejścia w pp ? Ja osobiście nie wchodzę, ryzyko duże, a potencjalny zysk mocno niepewny.
na nowe akcje zapisze sie tylko Karkosik albo samobójca
po co pakowac tyle milionów w to badziewie
jest wiele lepszych okazji
nawet kupno starego skotana na gieldzie jest lepsze niz nowe akcje :)
Dnia 2022-04-19 o godz. 19:51 ~4668338 napisał(a): > Ja miałem kupić prawie 100 k nowych > > nie kupię ani sztuki, i niech się sami sponsorują, zarząd ma w dupie kurs spółki i tylko chce się nachapac
Też odpuszczam - wg stawki przysługuje mi 75tyś sztuk. - 1,5 akcji za 1pp. Mam ich tam gdzie światło nie dochodzi ..... Doszło do zrównania wartości pp i akcji - więc niech spadają