Kupione po 10 zl jakiś czas temu, a w 2 lata w dywidendach tyle zwrócą, szkoda że tylko mialem mały pakiecik kupiony, bo inne nie potrzebne, tzw. modne człowiek kupował, ale był glupi:( nie musiałbym już pracować, tylko żyłbym z dywidendy . Gratulacje dla spółki za dobre zyski i zarządzanie
Paaanie, jak po 10 żeś pan kupował to od 2014, kiedy ostatnio było 10,x, to już rok temu byłeś pan na plusie.
> nie musiałbym już pracować, tylko żyłbym z dywidendy Kolejna bajka kółkowiczów
Dla poważnych długoterminowców: Moim zdaniem 45 (+-5 zł) jest tak na styk wartości spółki i jej perspektyw. Przyszły rok będzie jeszcze fajny bo wpadnie 11mln za Soon Energy, ale marże są mocno zagrożone przy rosnących kosztach najmu,
Dzisiaj wszedłem w Eurotel trzeci raz . Żałuje że wcześniej sprzedałem z zyskiem posiadałem 100 akcji po 9,5 sprzedałem po 15 zł , później kupiłem 120 akcji po 18,4 i sprzedałem po 23 zł . W tym czasie pobrałem po jednej dywidendzie . Żałuje bardzo że wtedy sprzedałem byłem początkującym na giełdzie udało sie zarobić kilka stówek i to przyćmiło moją uwagę . Jak dla mnie spółka fantastyczna teraz powracam i tak szybko nie sprzedam a jak spadnie to uśrednię . Pozdrawiam akcjonariuszy
Dlaczego nie robisz tak jak Stepokura ,Foltarz i Marczak. Oni mają po mniej więcej: 30,20 i 10 % akcji od wielu lat. Mają akcje dobrej spółki i co roku zgarniają fajna dywidendę.Inwestycja w ETL I żyją sobie jak królowie.
Dlaczego tak nie robiłem ? Bałem się że stracę , Oni mają pieniądze a ja nie i dla mnie strata 1000 zł to dużo bo na to moja żona pracuje 10 dni . Mogłem trzymać i kupić więcej , tak nie zrobiłem . Na błędach człowiek się uczy . Pozdrawiam