• o kursie 0,28pln Autor: ~novy [195.42.249.*]
    raczej nie ma co myśleć , popatrzcie na fundamenty , osuwanie się kursu systematycznie, rynek szkoleń , a polymartecha nikt nie rozwija żadnych nowych inf.
  • Re: o kursie 0,28pln Autor: ~Adik [146.70.68.*]
    to raczej tani myk tych jełopów ze spółki bo to oni kurs osuwają, info podali po to zeby wzbudzić wyobrażnię i nadzieję u "Januszy" żeby mysleli ze to juz na bank te wzrosty a tu zonk więc trzeba oddać

hahah krowy doic akcji nie odzyskacie, dajcie niżej bo se dokupie
  • Re: o kursie 0,28pln Autor: ~Pomocnik [83.11.16.*]
    Nie rozumiecie że nikt żadnych akcji nie odda? Nie jest to na tyle atrakcyjna (na razie) spółka żeby kółka kręcić. Więc darujcie sobie. Możecie zaniżać wyrzucając po 20 k akcji. Ale tylko sobie krzywdę robicie, bo od czasu do czasu i ja się ustawiam. Więc coraz mniej wam zostaje. Pozdrawiam :)
  • Re: o kursie 0,28pln Autor: ~Gii [83.7.232.*]
    Co Ty chłopie bredzisz. Właśnie dzisiaj zostało oddane blisko 700tys akcji i uważasz, że nikt nie oddaje? Pojawiłeś się znikąd nagle i trollujesz. Żeby nie było, że zaraz mi zaczniesz bzdury odpisywać, sam posiadam pakiet mln akcji z groszami, ale patrzę chłodnym okiem, a nie wypisuje jakieś bzdury.
    No... fakt, oddane i zebrane... obrót na poziomie trochę ponad 61 tyś złotych xd prawdziwe grubasy przerzucają xd
  • Re: o kursie 0,28pln Autor: ~Lolo [46.134.166.*]
    Komu oddane? Ktoś to zbiera albo spółdzielnia przerzuca między sobą.
  • Re: o kursie 0,28pln Autor: ~Haha___hehe [87.99.8.*]
    Ty nawet takich pieniędzy na obrazku nie widziałeś... Co za fraaajer.
    Zawsze zdumiewa mnie fenomen takich wpisów xd są środki psychoaktywne które pomagają radzić sobie z takimi emocjami
  • Re: o kursie 0,28pln Autor: ~Gii [83.7.232.*]
    Proszę bardzo, screen z maklera:
    https://zapodaj.net/e7593478bda1c.jpg.html

Nadal masz mnie za frajera?
  • Re: o kursie 0,28pln Autor: ~heh [81.18.194.*]
    Teraz to każdy ma Ciebie za frajera, skoro postanowiłeś udowadniać co posiadasz :P
  • Re: o kursie 0,28pln Autor: ~Ananas [37.225.25.*]
    Co xD
    A jak miał odeprzeć twoje zarzuty kłamstwa?
    Zarzucasz mu że ściemnia a jak ci daje screena to nazywasz go frajerem?
    Retoryka umiera z dnia na dzień
  • Re: o kursie 0,28pln Autor: ~heh [81.18.194.*]
    To nie ja mu coś zarzucałem.
    Ale dać się sprowokować przez anonimowego typa w necie i przez to wrzucać dowód posiadania danego mienia to czyste frajerstwo. Po co w ogóle co kolwiek udowadniać ludziom na śmieciowym forum? xD szuka przyjaciół, apropaty, chce być fajny? xD
  • Re: o kursie 0,28pln Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2022-04-14 o godz. 14:56 ~heh napisał(a):
    > To nie ja mu coś zarzucałem.
    > Ale dać się sprowokować przez anonimowego typa w necie i przez to wrzucać dowód posiadania danego mienia to czyste frajerstwo. Po co w ogóle co kolwiek udowadniać ludziom na śmieciowym forum? xD szuka przyjaciół, apropaty, chce być fajny? xD

po prostu - dla niektórych forum Bankiera to religia.
    Posiadanie tutejszej aprobaty jest ważniejsze niż anonimowość.
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.