raczej nie ma co myśleć , popatrzcie na fundamenty , osuwanie się kursu systematycznie, rynek szkoleń , a polymartecha nikt nie rozwija żadnych nowych inf.
to raczej tani myk tych jełopów ze spółki bo to oni kurs osuwają, info podali po to zeby wzbudzić wyobrażnię i nadzieję u "Januszy" żeby mysleli ze to juz na bank te wzrosty a tu zonk więc trzeba oddać
hahah krowy doic akcji nie odzyskacie, dajcie niżej bo se dokupie
Nie rozumiecie że nikt żadnych akcji nie odda? Nie jest to na tyle atrakcyjna (na razie) spółka żeby kółka kręcić. Więc darujcie sobie. Możecie zaniżać wyrzucając po 20 k akcji. Ale tylko sobie krzywdę robicie, bo od czasu do czasu i ja się ustawiam. Więc coraz mniej wam zostaje. Pozdrawiam :)
Co Ty chłopie bredzisz. Właśnie dzisiaj zostało oddane blisko 700tys akcji i uważasz, że nikt nie oddaje? Pojawiłeś się znikąd nagle i trollujesz. Żeby nie było, że zaraz mi zaczniesz bzdury odpisywać, sam posiadam pakiet mln akcji z groszami, ale patrzę chłodnym okiem, a nie wypisuje jakieś bzdury.
Co xD
A jak miał odeprzeć twoje zarzuty kłamstwa?
Zarzucasz mu że ściemnia a jak ci daje screena to nazywasz go frajerem?
Retoryka umiera z dnia na dzień
To nie ja mu coś zarzucałem. Ale dać się sprowokować przez anonimowego typa w necie i przez to wrzucać dowód posiadania danego mienia to czyste frajerstwo. Po co w ogóle co kolwiek udowadniać ludziom na śmieciowym forum? xD szuka przyjaciół, apropaty, chce być fajny? xD
Dnia 2022-04-14 o godz. 14:56 ~heh napisał(a): > To nie ja mu coś zarzucałem. > Ale dać się sprowokować przez anonimowego typa w necie i przez to wrzucać dowód posiadania danego mienia to czyste frajerstwo. Po co w ogóle co kolwiek udowadniać ludziom na śmieciowym forum? xD szuka przyjaciół, apropaty, chce być fajny? xD
po prostu - dla niektórych forum Bankiera to religia. Posiadanie tutejszej aprobaty jest ważniejsze niż anonimowość.