• 75 gr za miesiac? Autor: ~Co2 [31.60.95.*]
    Gdzie to sie zatrzyma ? Kiedy
  • Re: 75 gr za miesiac? Autor: ~marcin [85.221.138.*]
    i następny i"nteligenny inaczej", razem z kodorem i mareczkiem, arim i dorotką idźcie sobie na onet i tam publikujcie, przekrzykujcie się hasłami
    bankrut!!! czy 6zł!!!, tutaj ludzie oczekują trochę faktów bo to było kiedyś normalne forum... a teraz troll na trollu
  • Re: 75 gr za miesiac? Autor: ~Gekko [176.111.141.*]
    Brawo Marcin
  • Re: 75 gr za miesiac? Autor: ~kodor [31.0.123.*]
    Marcinku sprawiedliwy hahaha Jak pisałem przy 3zł, 2zł , 1,50zł że kurs spadnie na groszówki to byl wielki śmiech. Teraz już smiechu nie ma. I nie było to ze szklanej kuli. Tylko trzeźwa sytuacja spółki oraz ich postepowanie. Nigdy w żadnym wpisie nie napisałem że to bankrut .Ten twój ostatni wpis to zebrałeś do kupy wszystko o czym pisałem .

Teraz co do faktów.Spółka posiada 2mln w kasie które służą do pozyskiwania , kupowania graczy. Rb2 mimo takich wielkich nakładów nie potrafi wygenerować stosownego zysku, Praktycznie nic nie zostaje w kasie. Nie wiem dokładnie ile zostało do spłaty obligacji ale kilka dobrych milionów. Z czego mają spłacić ? Z przychodów ?? Z kredytu ??? Z pozyskania gier które będą zarabiać miliony ???? Gier widmo. Takich obiecanek tu było bez liku.

• Re: 75 gr za miesiac? Autor: ~Xtx8 [82.132.213.*]
    To doradz jak kupić 100k po 0.98 bo nie mogę kupic od tygodnia...
    hahah Faktycznie tu naganiaczy kupa hahah

Wystaw 100k po 0,98 na kupno i zostaw na miesiąc a ci nasypią. Prosta sprawa. Zrobisz tak?????????? Wątpię :)
  • Re: 75 gr za miesiac? Autor: ~adam2103 [79.184.221.*]
    Kodor słońce, z tego co rozumiem to w czasie rozliczają wszystkie koszty przed premiera, ale nie user aquisition. Niech mnie ktoś skoryguje, jeśli źle myślę. W tej sytuacji, jeśli spółka ma ebitde na poziomie 1mln to jest to niemalże czysta kasa po odjęciu odsetek. Więc o jakim bankructwie Ty mówisz dziecko
    Pokaż gdzie napisałem że to bankrut ????? :) Dziecko :) Od dwóch lat piszesz że jest tak super , to dlaczego kurs spadł z 3zł na 1zl i dalej zainteresowania nie ma. Dla mnie liczy się ile mają w kasie i ile zysku netto przynoszą gry tyle.

Gdy napotykam EBITDA w dokumentach firm to często przypominam sobie zdanie, które wypowiedział kiedyś Warren Buffett:
    “When Wall Streeters tout EBITDA as a valuation guide, button your wallet”
    czyli „Gdy ludzie z giełdy opowiadają o (naprzykrzają się z) EBITDA – zamknij swój portfel.”

Taka ciekawostka:) Warren Buffet przy tobie Adasiu to dziecko raczkujące .Pozdrawiam
  • Re: 75 gr za miesiac? Autor: ~dno [95.214.217.*]
    NIGY?, dalej leci....
[x]
VIVID 1,11% 0,64 2026-05-25 16:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.