Jak niektórzy wiedzą siedzę na LP już 2 lata i rzadko zaglądam na to forum. Zajrzałem wczoraj po ESPI. No i cóż się dowiedziałem ? Ano świetne info, będzie jazda, nowi inwestorzy i inne bzdury rozgrzanych głów. No to na ochłodę. Jak długo giełda istnieje nic się nie zmieniło. Walne uchwala emisję akcji, potem jest przydział, a potem sąd rejestruje. To ESPI jest tak samo sensacyjną wiadomością jak ta, że jutro będzie środa, a pojutrze czwartek :) Druga sprawa. Zmiany w akcjonariacie. Oczywiście, że będą ESPI (jeśli LP nie zapomni:)) Podpowiem Wam jakie. Theo zeszło poniżej 5% Yoshi przekroczyło 30%, a p. Skibiński 10%. To znowu dla niektórych będą powody do wzrostów i spadków :) Siedzę tu długo i też wierzę, że będzie dużo wyżej, ale to dopiero po ruszeniu sprzedaży produktów Polymertechu. Zanim ktoś napisze jakieś bzdury niech zasięgnie przynajmniej minimum wiedzy. Pozdrawiam rozsądny akcjonariat LP.
Pomocniku rozsądnie podchodzisz do perspektyw, jakie się rysują, a na które wszyscy czekamy. Wiesz po co wszedłeś w LP, ale emocje i niecierpliwość trochę Cię ponoszą, co ? :)
Tak. Wszystko dlatego że dawno nie "inwestowałem" GPW nauczyło mnie zarabiać na spekulacji. LP jest moim pierwszym longiem od dawna. Dlatego się trochę za bardzo ekscytuje :)
Jeszcze dopowiem, że teraz czekam na ogłoszenie strategii firmy. Lauren obiecał, że taką przedstawi po zakończeniu połączenia. Połączenie można uznać za zakończone, więc czekamy, drogi zarządzie LP. Ciekawe czy pamiętają, że obiecali :)
jak zwiększy? Jeżeli kupi z rynku bo raczej sobie nie doczaruje akcji. Mają kapitał docelowy uzyskany wiec raczej nie planują robic specjalnego dodruku
brac to co na rynku i nie czekać bo robią was za tuska, info o 28 gr naganianie i robienie smaka na wzrosty żeby później tłamśić kurs przed świętami to tania zagrywka szmalcowników a wy sie nie dajcie nabrac, grajcie szmalcownikom na nosach im bardziej kombinują tym głosniej niech gra muzyka na ich nosach, tak żeby sami do tego tańczyli