• dobrze czy nie? Autor: ~yaro [147.161.165.*]
    https://stooq.pl/n/?f=1481642
  • Re: dobrze czy nie? Autor: bartolo11 [5.172.234.*]
    Tez bym chcial sie dowiedziec. Z jednej strony ogromny zastrzyk gotowki na inwestycje, a jak widac jest cos konkretnego na rzeczy. Ale z drugiej strony bardzo duzo akcji do obiegu wleci. Jak to sie moze potoczyć? Prosze sie wypowiadać, ale z argumentami i konstruktywnie.
  • Re: dobrze czy nie? Autor: ~thommat [178.36.122.*]
    O czym piszesz? Przecież kasa za akcje wplynie do właścicieli, a nie spółki
  • Re: dobrze czy nie? Autor: bartolo11 [5.172.234.*]
    Ja tylko dywaguje i zachecam do dyskusji. To byly jedynie czysto hipotetyczne wnioski. Chetnie przeczytam Twoje zdanie na ten temat.
  • Re: dobrze czy nie? Autor: ~thommat [178.36.122.*]
    Jest to negatywna informacja, jej odczucie może polepszyć szybkość zakończenia procesu oraz niskie dyskonto
  • Re: dobrze czy nie? Autor: ~Czekam [80.238.117.*]
    Nie doszukuj się tanich akcji, pociąg odjechał , teraz promocja to 16+
  • Re: dobrze czy nie? Autor: ~thommat [94.246.187.*]
    o mnie się nie bój, mam akcje poniżej 14 :) ale potrafię trzeźwo ocenić fakty
  • Re: dobrze czy nie? Autor: ~inwestor [89.64.1.*]
    jak dla mnie dobry sygnal, w tej chwili Free Float na autopartnerze straszyl tylko 16% istnialo ryzyko w przyszlosci wykonania przymusowego wykupu , i zdjecia swietnej i rozwinietej firmy z gieldy, teraz Free Float prawdopodobnie wzrosnie, i ryzyko latwego wykupu sie oddali, martwilbym sie ,gdyby spolka byla slaba i glowni akcjonariusze sprzedawali wtedy podejrzewalbym ,ze cos zlego sie dzieje.
  • Re: dobrze czy nie? Autor: ~Czekam [80.238.117.*]
    Dzieje się dobrze dziś o na najbliższe lata. Dużo się dzieję i będzie się działo AP perspektywy 2022-2030
[x]
AUTOPARTN 1,55% 26,20 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.