• Sprawiedliwosc Autor: ~zdzisław [89.67.189.*]
    Taki remorsolar ma 2 razy wieksza kapitalizacje z mniejszymi zyskami i przychodami a tu klops co sie dzieje.
  • Re: Sprawiedliwosc Autor: yarecky_inv [5.173.49.*]
    Hehe, też patrzyłem na Remor :D
    Zastanawiając się jaki będzie kurs Beein na debiucie, też porównywałem sobie kapitalizację do Remorsolar, które notabene moim zdaniem jest niedoszacowane.
    Stąd myślałem, że dziś będzie co najmniej plus kilkanaście procent :)

Zresztą wycena akcji na IPO miała na względzie wyniki finansowe spółki sprzed 2 lat, a te - jak wiemy - uległy skokowemu wzrostowi.

Podsumowując - obecny kurs to jest ku... jakieś nieporozumienie i mega promocja. Ja jeszcze trochę sobie dokupiłem i być może będę dalej dokupował. W tym momencie plus 100% jest do wyjęcia bez łaski.
  • Re: Sprawiedliwosc Autor: realyrealista [84.10.108.*]
    z jednej strony programy wsparcia i obniżka VAT na OZE a z drugiej inflacja i koszty energii
    patrząc na biznes i firmę całe otoczenie na PLUS
  • Re: Sprawiedliwosc Autor: ~Em [37.248.172.*]
    ….. a kurs cały czas na minus….
  • Re: Sprawiedliwosc Autor: ~Inwestor [79.184.34.*]
    Kiedy może być odbicie? Jutro wyniki za 2021. Pewnie to nie ruszy kursem. Może bardziej wyniki za 2 kwartał 2022?
  • Re: Sprawiedliwosc Autor: ~Edek [37.47.124.*]
    Powinni częściej komunikować sie z rynkiem i w detalach struktury przychodow (rekoncyliacji ).
    Oraz uspokoić rynek o dotowarowaniu- chiny w lockdownach były/są jeszcze częściowo. Rynek musi wiedzieli wierzyć ze maja czym handlować.
  • Re: Sprawiedliwosc Autor: ~student [46.67.16.*]
    To masz w raporcie
  • Re: Sprawiedliwosc Autor: ~EM [37.248.172.*]
    Spread 1 zł…. Przy tej płynności zero ruchu. Split albo wrzucenie akcji w rynek lub 3 animatorów.
    To niestety wszyscy widzą. Pytanie kiedy i co jest w stanie poprawić aktualną sytuacje i czy jest na co czekać. Wg mnie brak lockupu na akcje po 1 zł jest powodem tego co teraz dzieje się z kursem. Ponadto brak komunikacji z zarządu i niestety spadek zaufania do spółki
  • Re: Sprawiedliwosc Autor: ~george [188.33.240.*]
    Akcje założycielskie były obejmowane po 1 zł; ale potem był split 1:10 .więc założyciele mają akcje po 10 gr i sprzedają teraz 100x drożej.
    Jeszcze lepiej … a w inc po 25 zł :)))
  • Re: Sprawiedliwosc Autor: ~EM [37.248.172.*]
    Ciekawe co czują ci, którzy oddali dzisiaj po 10 zł….
    Może spadnie do 5 zł to się ucieszą z mniejszej straty
[x]
BEEIN 0,00% 8,10 2025-10-16 09:28:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.