"Kto miał oddać to oddał"
"Ostatnie leszcze muszą jeszcze oddać"
Jedno na naszym zapyziałym ryneczku się nie zmienia - nie braknie nam nigdy ekspertów mających odpowiedź na każdy scenariusz. Spadek o 35%? Leszcze oddały! :) Brak ruchu w górę - leszcze nie oddały :) A najfajniejsze w tym wszystkim, że cała ta pogłębiona analiza zupełnie za darmoszkę i bezinteresownie! :)
Dnia 2022-04-11 o godz. 13:42 ~TechAnal napisał(a): > "Kto miał oddać to oddał" > > "Ostatnie leszcze muszą jeszcze oddać" > > Jedno na naszym zapyziałym ryneczku się nie zmienia - nie braknie nam nigdy ekspertów mających odpowiedź na każdy scenariusz. Spadek o 35%? Leszcze oddały! :) Brak ruchu w górę - leszcze nie oddały :) A najfajniejsze w tym wszystkim, że cała ta pogłębiona analiza zupełnie za darmoszkę i bezinteresownie! :) > >
Te leszcze to. akcjonariusze serii A, akcje obejmowanie po 1 zł .. Mają do wywalenia jakieś 450 000, na pozostałe akcje serii A jest lock up.. Także śmiało kupujcie od tych leszczy !!::===)))
Dnia 2022-04-11 o godz. 17:17 ~87645629 napisał(a): > Napisz mi skąd wziąłeś tę liczbę 450 000 akcji ? Bo coś przesadzasz chyba że wliczasz te nabyte po 25zł
Odsyłam do D I, akcje serii A i lock upy...Miałem też na uwadze te 60 520 szt które poszył w ciągu ostatnich 12 miesięcy (zwykła ustawka cenowa pod emisją serii B. Popatrz na dzisiejszy wolumen obrotu, nawet odliczając te 60 000 szt, to do wywalania jest prawie 400 000 akcji serii A nabytych po 1 zł .. W kolejnych dniach kurs będzie się obsuwał, wartość obrotów będzie spadać. Wybór należy do Ciebie .. ;;;===))
Dnia 2022-04-11 o godz. 16:37 ~daszek napisał(a): > Dnia 2022-04-11 o godz. 13:42 ~TechAnal napisał(a): > > "Kto miał oddać to oddał" > > > "Ostatnie leszcze muszą jeszcze oddać" > > > Jedno na naszym zapyziałym ryneczku się nie zmienia - nie braknie nam nigdy ekspertów mających odpowiedź na każdy scenariusz. Spadek o 35%? Leszcze oddały! :) Brak ruchu w górę - leszcze nie oddały :) A najfajniejsze w tym wszystkim, że cała ta pogłębiona analiza zupełnie za darmoszkę i bezinteresownie! :) > > > > > Te leszcze to. akcjonariusze serii A, akcje obejmowanie po 1 zł .. > Mają do wywalenia jakieś 450 000, na pozostałe akcje serii A jest lock up.. Także śmiało kupujcie od tych leszczy !!::===)))
Ma jeszcze ktoś ochotę na tanie akcyjki od leszczy, jak twierdzi autor wątku?? ;;===))
daszek masz słabe informacje co do akcji potencjalnych do oddania : obecnie akcjonariusze mający powyżej 5% mają w sumie 746400 - Prezes i Wice maja lock up , Członek Zarzadu FKL jest w RN Beein - wiec jakakolwiek sprzedaż musi byc raportowana komunikatem , poza tym wchodzi okres gdzie osoby z Zarzadu i RN nie moga dokonywac transakcji ( okres przed raportem ) , dodatkowo 50000 sztuk ma GK INC - gdzie tez jest lock up sumarycznie wiec jest okolo 800 tys , w sumie akcji jest 1160000 ...co nam daje w wolnym obiegu około 360 tys - z czego około 160 tys sztuk było obejmowanych po 25 zł ( uzyskali około 4 mln zł )
Podumowujac : około 200 tys sztuk było obejmowanych po niskiej cenie Obroty : 11.04 - 57,3 tys sztuk 12.04 - 17,3 tys sztuk
kazdy niech samodzielnie wyciaga wnioski....bo sluchanie ekspertów z forum bankiera to nie jest dobry pomysł
Ja staram sie pisac faktami , jesli wpisuje jakies zalozenia to staram sie merytrycznie uzasadnic ...na razie troche kupilem i obserwuje na rozwój sytuacji .
Spadki wyhamowały - czy to już koniec sypania - trochę popytu już się ustawia .
Zrobiłem rozeznanie po znajomych i kilka osób mieszkających w domach przymierza się do zakupu pompy ciepła . Czy u Was jest podobnie , że znajomi rozglądają się za tym tematem ?
w sumie akcji jest 1160000 ...co nam daje w wolnym obiegu około 360 tys - z czego około 160 tys sztuk było obejmowanych po 25 zł - przytoczone z wcześniejszego postu
dodatkowo akcje były obejmowane przez CRC , które zazwyczaj jakiś czas trzyma akcje ...