• Dla zainteresowanych. Autor: ~Pomocnik [83.11.16.*]
    https://www.tacmedpoland.pl/category/c/new?utm_medium=social&utm_source=facebook.page&utm_campaign=postfity&utm_content=postfityb390d

Wstawiłem link z cenami trenażerów które produkuje polymertech. Yosi w marcu podpisało z wojskiem umowę na dostawę tych trenazerow. Tyle tylko że wtedy jeszcze byli w posiadaniu 55% udziałów w poly. Teraz 100% tych udziałów posiada lauren. Spółka z kapitalizacja 10 milionów będzie czerpać korzyść z kontraktów wojskowych. Do tego dochodzą szkolenia nowej siły roboczej w postaci uchodzcow... nie mogę się doczekać na przedstawienie nowego planu rozwoju. Ale tak naprawdę jaknsie prześledzi espi (nie tylko lauren) to można po nitce do kłębka dojść o co tu jest gra
  • Re: Dla zainteresowanych. Autor: ~cierpliwy [193.56.254.*]
    od dawna mam pakiet, który zwiększyłem ostatnio. Spokojny jestem o przyszłość tej spółki i cierpliwy. To tylko kwestia czasu, chodź przyznam, że dziwi mnie to że jest tak małe zainteresowania, zobaczymy...
  • Re: Dla zainteresowanych. Autor: ~Pomocnik [83.11.16.*]
    Tylko dlatego że to NC i też dlatego że nie ma tu wiele spekulantów którzy naganiaja na forach. Osobiście wolę żeby na tym poziomie się jeszcze troszkę przemieliło. Kilku znajomych też już powoli skupuje :) niech wyniki finansowe i nowe plany rozwoju nakierują ludzi na tą perełkę :)
  • Re: Dla zainteresowanych. Autor: ~dafii [89.171.116.*]
    Przeciwnik widać wymęczony, nikt nie chce sprzedawać ani kupować pewnie będą musieli zmienić wartość kursu. Oby tylko do góry to wtedy paru zejdzie z haków Ci co nisko uśrednili . Według mnie to kurs lada chwila może ruszyć. Już myślałem że dziś z rana będzie rosło ale skoro nie zaczęło to w tym tygodniu małe kółeczko jeszcze da się zrobić.
    Powodzenia. Kolkowicze też są potrzebni, generują obrót. Każdy styl inwestowania ma swoje plusy i minusy. Lauren jest pierwszym longiem od dawna który wybrałem xd
  • Re: Dla zainteresowanych. Autor: ~ZerknijZiomekNaTo [91.219.212.*]
    pomocnik zainteresuj się Planetb2b jeżeli szukasz superlonga
    Spółka przed umorzeniem 260 mln akcji, przed ujawnieniem się poczty i pkn na pokładzie
    robią konsorcjum na europę ze stanami, gruuby temat jako dodatek do lauren peso bo lauren współpracuje bo ma ich systemy do ehandlu("Divide")

• Re: Dla zainteresowanych. Autor: ~PomocnikPoczytajTo [45.87.212.*]
    https://nowyporzadekinwestowania.pl/t/186 

gruuby interes a akcje za free można powiedzieć bo prezes musi utrzymać kurs 10 gr więc sypie do wora, ale już ostatnie dni na zakupy!
  • Re: Dla zainteresowanych. Autor: ~DekoldZeHOHO [104.223.104.*]
    kupujcie planetb2b bo utrzymują 10 gr do ustalenia ceny emisji dla PZU (PPK)

Jak ustalą cenę to nie kupicie a cena wywali w moment
  • Re: Dla zainteresowanych. Autor: ~78_75 [109.207.108.*]
    ja już mam 1,5 miliona akcji planetb2b wy też sobie coś kupcie bo będzie za późno! Czas się kończy!!!
  • Re: Dla zainteresowanych. Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2022-04-11 o godz. 16:43 ~78_75 napisał(a):
    > ja już mam 1,5 miliona akcji planetb2b wy też sobie coś kupcie bo będzie za późno! Czas się kończy!!!

patrząc na konsolidację zdecydowanie wolę dokupić jeszcze Laurena.
    Bo jesteśmy na forum laurena, prawda?
  • Re: Dla zainteresowanych. Autor: ~Posłuchaj [104.129.57.*]
    Lauren też fajny ale spółka niżej w hierarchii bo Lauren od nich bierze technologie, p2b to dostawca państwowy.
    Lauren wystrzeli pierwsze to oczywiste ale innymi perełkami też się warto zainteresować.
  • Re: Dla zainteresowanych. Autor: ~NieLiczNaTenSamScena [68.235.38.*]
    Dnia 2022-04-11 o godz. 17:24 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2022-04-11 o godz. 16:43 ~78_75 napisał(a):
    > > ja już mam 1,5 miliona akcji planetb2b wy też sobie coś kupcie bo będzie za późno! Czas się kończy!!!
    >
    > patrząc na konsolidację zdecydowanie wolę dokupić jeszcze Laurena.
    > Bo jesteśmy na forum laurena, prawda?

masz rację, konsola na lauren jest bo chodzi o przejęcie odwrotne, natomiast na p2b jest seria F do umorzenia i 11 podmiotów już siedzi zapakowanych na G, głównie poczta orlen PKO. Na p2b nie zobaczysz konsoli bo tam to jedynie teraz prezes może chciec odkupić zanim wyjawią co w spółce siedzi
    Sandman... kojarzę Cię z innych serwerów. Ale z tego co kojarzę bawisz się na bardziej płynnych spółkach?
  • Re: Dla zainteresowanych. Autor: sandman76 [178.235.186.*]
    cześć,
    zgadza się, Ale zbieram też spólki, które moim zdnaiem mają potencjał i mogę przytrzymać je dłużej.

Dlatego zbieram. Czy to była dobra decyzja - przekonam się niebawem.

pozdrawiam akcjonariuszy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [68.235.38.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.