• Fakt Autor: ~FAKT [109.76.238.*]
    Fakt jest taki że jak w poniedziałek będzie na plus. To piątkowe wybicie będzie oznaczało koniec korekty. I powolny marsz w kierunku 80-90 gr. Może się to komuś podobać bądź nie. Trend spadkowy został dawno złamany kierunek jest jeden. TZN. Północ. Gdzie się zatrzyma tego nawet najstarsi górale nie wiedzą.
  • Re: Fakt Autor: ~Analityk_BP [31.0.82.*]
    Fakt jest taki, że jesteś ubrany. Na giełdzie nie ma rzeczy pewnych, więc lepiej jutro uważaj na lekcjach.

Dla mnie kurs będzie spadał do ok. 10gr i tam będzie emisja.

Jak marzy Wam się kilkaset %, to nie tutaj - ładujcie lepiej Hemp, bo jak rzucą espi na dniach, to znowu będzie jak ostatnio - open na 2, na chwile.
  • Re: Fakt Autor: ~REDDEV [37.225.91.*]
    No na hemp marne 50 % tu 200 można było wyciągnąć jak ktoś kumaty. Pozdrawiam
  • Re: Fakt Autor: ~Analityk_BP [31.0.82.*]
    O to był max, kolejny argument na spadki ONE, a na wzrosty Hemp.
  • Re: Fakt Autor: ~Fakt [109.76.238.*]
    Fakt jestem ubrany ale za 27 gr. Wtedy wchodziłem. Wyjdę znacznie wyżej niż jest teraz. Uda wam się zbić kurs poniżej to dokupie. Ale podstaw aby wróciło w te rejony nie ma. Ani technicznych ani fundamentalnych. Chociaż nie wiem czy wiesz co to w ogóle jest. Jest wręcz przeciwnie.
  • Re: Fakt Autor: ~gdgsd [124.150.139.*]
    jakie technicznie? jakie fundamenty? to jesy nmew connect, będą chcieli to zrzucą na 5 groszy
  • Re: Fakt Autor: ~haloziemia [124.150.139.*]
    niziny społeczne nie ogarniają nawet różnicy między faktami, a wróżbami
    ten wysryw to wróżby, na tej samej zasadzie można napisać, że na siedzibę w płocku spadnie meteoryt -taka sama wartość jak brednie o tym, że "pojdzie na 80 groszy"
  • Re: Fakt Autor: ~Porażka [193.25.7.*]
    Spadać na swoje forum błazny, bo się tam przejdę i trochę potroluję.
  • Re: Fakt Autor: ~hehehehhe [37.225.91.*]
    Tak, na Hempie nie ma podanej zadnej informacji na ile ta umowa, może być i na 50 k i 1 mln, prodkcja espi, tu masz czarno na białym. Pozdrawiam
  • Re: Fakt Autor: ~Analityk_BP [31.0.85.*]
    Na Hempie czekają nas 4 zbliżające się espi, a każde z nich - jak historia pokazała - może wywindować kurs kilkukrotnie, luką
[x]
1SOLUTION 0,22% 0,09 2026-05-29 14:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.