Sorry, nie zaglądałem teraz tu .
Do raportu rocznego za 2020 spółka nie dołączyła opinii biegłego rewidenta. GPW poinformowało spółkę o tym, mialo byc w ciągu kilku dni uzupelnione, ale nie jest...
Ja pisałem do prezesa 18 lutego w sprawie nieopublikowanych raportów, te które się spóźniły, miały być 14 lutego. Odpisał wieczorem, że są opublikowane. I były. Można pisać do prezesa, zawsze odpowie: bhe@hs-system.pl
Dnia 2022-04-13 o godz. 10:04 ~Kacej napisał(a): > Ja pisałem do prezesa 18 lutego w sprawie nieopublikowanych raportów, te które się spóźniły, miały być 14 lutego. Odpisał wieczorem, że są opublikowane. I były. > Można pisać do prezesa, zawsze odpowie: > bhe@hs-system.pl >
taaaaa.... podobno ostatnio powiedział prezes, że do piatku zostanie opublikowana opinia biegłego rewidenta i co? a no nic... czy napisałeś do prezesa? pewnie nie. coraz mniej ruchów tej spółki rozumiem. czy chodzi o to by zniechęcić i kupić papier po 1gr
Pisałem w sprawie raportów, bo to było dla mnie istotne. Odwieszenie jest dla mnie mniej istotne, bowiem po odblokowaniu cena spadnie, tudzież nie będzie chętnych na kupno. Zależałoby mi, gdyby wyniki były na tyle dobre, że odwieszenie spowodowałoby ruch na papierze.