• gra dalej zbugowana Autor: yarecky_inv [5.173.49.*]
    Starałem się być cierpliwy, ale już mnie powoli wkurza ta indolencja spółki. Co za matoły tam pracują, że nie potrafią poprawić zgłaszanych błędów???

Gra notuje coraz gorsze oceny, obecnie jedynie 61% ocen na Steam jest pozytywnych.

Zamiast wziąć du.ę w troki i szybko poprawić błędy, to się opierd... Wypuścili gniota i zadowoleni z siebie na streamingu opowiadają pierdoolety, jakimi to są pasjonatami gier.

I jeszcze brak płynności, żeby móc sprzedać ten shit. Siłą rzeczy jestem więc skazany na tę spółkę i muszę wierzyć, że będzie lepiej.
    Przy ich tempie pracy, to projekty Orange pewnie wypuszczą gdzieś w 2025 r.

Więc drodzy pasjonaci gier, weźcie się kur.. do roboty!!!

• Re: gra dalej zbugowana Autor: ~Mopik [89.70.76.*]
    Wiem co czujesz :) ja tez jestem na to skazany… wiszę, że szkoda gadać. Poczekam pewnie do 2025 żeby sprzedać chociaż za tyle za ile kupiłem. Obecnie musiałoby wzrosnąć o 100%.
  • Re: gra dalej zbugowana Autor: yarecky_inv [5.173.49.*]
    Ja też wiszę w podobnych okolicach. Myślę, że 100% jest do zrobienia i to w dość krótkim czasie, ale pod warunkiem, że w spółce wezmą się do roboty. Moim zdaniem spółka ma ogromny potencjał, ale ostatnie działania to niewiarygodne wręcz pasmo porażek.

Brazzers - wtopa, WS - wtopa, projekty Orange - cisza.

A najgorsze jest to, i z tego wynika moja irytacja, że np. WS mogłoby być naprawdę przyzwoitą produkcją z dobrymi wynikami sprzedażowymi. Wystarczyłoby usunąć błędy i przycisnąć z działaniami marketingowymi, bo ogólnie gra jest chwalona.

Projekt Orange 2 wg ostatnich informacji ze spółki powinien zostać wypuszczony w 2022 r. A do tej pory nawet nie ogłosili co będzie tematem gry... Więc generalnie jest ch..., du... i kamieni kupa.

Pozostaje czekać...
    Pełna zgoda. W spółce brakuje też komunikacji między akcjonariuszami. Jestem akcjonariuszem spółki w której wszystko jest tajemnicą, kiedy premiera na konsole WS? Nie wiadomo. Premiera Shelter 69? Nie wiadomo. Czym jest Orange 1 i 2? Nie wiadomo.
    Nie dziwie się się, że nie ma popytu na tę spółkę jak zupełnie o to nie dbają. Chyba nie tak to powinno wyglądać… Obawiam się, że przy takiej polityce to jeszcze sporo spadniemy. Zabrzmię jak troll ale według mnie poniżej 0,1 możliwe jest w najbliższym czasie, kwestia 1-2 tygodni.
  • Re: gra dalej zbugowana Autor: ~mitolog [83.17.207.*]
    widzę ze akcjonariat wierny :) , popytajcie w opołu ile warta jest ta ekipa to otworzycie oczy . Tu niestety "pewna" grupa zarobiła a reszta wisi....i wisieć będzie
    Ale co ma wisieć nie utonie? Prawda? :(
  • Re: gra dalej zbugowana Autor: ~czeskipodarunek [83.22.82.*]
    Współczuję, ale z nim kupi się akcje warto się coś dowiedzieć o firmie zwłaszcza, ma w niej udziały JC. Spółka od trzech lat ma straty. Tutaj opinia wewnętrzna o Intermarum co prawda z przed półtora roku, ale widać nic się nie zmieniło https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,21465935
    Normalne jest, że spółka ma straty, jeśli jest w trakcie produkcji swoich największych premier.

Jeśli masz jakieś informacje o spółce, to napisz, a nie siejesz ferment. I nie chodzi mi o takie informacje jak jakieś jajcarskie komentarze rozżalonego pracownika na gowork. Dawaj konkrety.
    Dawaj konkrety gościu, a nie piszesz farmazony. Napisz czego rzekomo dowiedziałeś się w tym Opolu.
[x]
INTM -26,80% 0,04 2025-05-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.