Znów czary-mary ?wylezie prezesik przed kamerkę i będzie pitu-pitu makaron na uszy nawijał . SPADÓWA ZŁODZIEJSKIE PLEMIĘ OD TRZECH POKOLEŃ .NIECH WAS PIEKŁO POCHŁONIE .
Basia przestań żyć złudzeniami, aj to pogoniłem i zarabiam gdzie indziej, dla tych nieudaczników szkoda czasu. PP na rachunku mam ale ani złotówki już w t g... nie zainwestuje....
Zadałem pytanie o Rumunie . Jaka to firma będzie dystrybutorem estrovity w Rumunii, czy w jakikiolwiek sposób jest powiązana ze Skotanem ?
Bo sami sobie utworzyli stronke estrovita.ro i dystrybucja może wyglądać bardzo podobnie jak teraz z innymi firemkami . Sprzedaż po kosztach do Rumunii i dystrybutor zgarnia całe zyski . a kto nim będzie ? A SKT przez długi czas nie będzie jeszcze zarabiał .... ale pinokio podniecony ... yaast ledwo sprzedawany allle jaaaki entuzjazm ...
I góra urodziła mysz , jak w powiedzeniu . Nic nowego , to co wypierdział to wszyscy wiedzą . gdy uchwalali prawa poboru to trzeba było przed zasady gry przedstawić a nie ponad pół roku po . ZŁODZIEJE
wyraźnie widać że emisję mają rozegraną i nie chcą -a by drobni kupowali akcje po 1 zł -chcą je odebrać i zaprzyjaźnione podmioty wykupią emisję -a później pompka i sprzedaż akcj po 5 zł i wyżej tak to wygląda (normanie było by chwalenie sie i naganianie na kupno w ofercie a tu cisza specjalnie )