• niestety trup Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*]
    Takie spółki powinny być przymusowo wycofywane z giełdy-zero obrotów,zero dochodów tylko koszty generuje ,a jedyna zaleta jest to że jak ktoś chce zarobic na piwo to może pobawic się w kółeczka i to tez z pewnym ryzykiem
  • Re: niestety trup Autor: ~Tak [83.7.192.*]
    To po co tu się udzielasz i produkujesz ? Jak byś miał jakiś udział w tym ? Idź na lepsze żaden problem ! Nie twoja firma to czym się przejmujesz ?
  • Re: niestety trup Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*]
    Dalej trup
  • Re: niestety trup Autor: ~Fakt [37.225.45.*]
    Wracaj difihuho na swoją inwestycje życia czyli Satis, który w setkach tysięcy akcji kupujesz od grubo powyżej 2 zł
  • Re: niestety trup Autor: ~Tak [83.7.71.*]
    Tak Difucho to stary kre.acz !!! Nie tylko tutaj ! Piszę trup i siedzi tu od 3 lat to się w głowie nie mieści ! Dba o innych pieniądze martwi się strasznie po co ! Jak by mnie szpulka nie interesowała to bym z siebie du.rnia nie robił .a on mimo to siedzi tu i może odkupuje od tych co mu uwierzyli takie ma zadanie .ma innych spółkach po nim jadą bo go dobrze znają naganiacza na spadki ! Tu kiedyś ruszy kurs do góry i Difucho się zam.nie !!! Albo wtedy będzie naganial na wzrosty bo nazbiera akcji ! A w ff jest tylko 3mil 200 tys szt na całość chyma niecałe 29 mil 750 tys szt nie liczę tych. 4% 1.mil 200 ty co na bank SA zaparkowane w dobrych rękach ! Teraz jest grą na przetrzymanie fakt długa grą i jeszcze trochę potrwa ! A ten tylko troszczy się o inn ych ???
    To nie kupuj ale pewnie już masz portfel załadowany naganiaczy spadkowy ! Tacy jak ty też muszą być wsumie bo trzeba się z kogoś pośmiać i czym bliżej realizacji planó będziesz gościł tu częściej !!!
  • Re: niestety trup Autor: ~Fakt [37.225.45.*]
    difijuho nadaje również jako wpissdu, jasio, stanislaw, gadając sam ze sobą.
    Czyli dodatkowo jest to wielonikowiec.
    Tak zgadzam się to ten samam temat ! I może ten sam gość tez to zauwarzylem już dawno !!! Jak spółka zleciała i ogólnie kurs leciał w duł tez na spadki ujadali ! Teraz już około 2i pul roku w dołku siedzi spułka znowu się zlatują !!! Ale to czasami dobrze wróży ! Bo czym więcej ujadania jest to jest definitywnie pod zniechęcenie i odbiór jak najtańszym kosztem ! Czas to pieniądz i cierpliwość się opłaca ! Zreszta z drógiej strony co oni mogą tylko ujadać tylko te ujadanie trzeba rozumieć ! A spółka jako spółka zrobi to co bedze uwarzac za słuszne i dobre d la niej !!! Maja 89 % akcji mogą wywindować kurs bardzo wysoko bo kto im bedze przeszkadzał czy blokował wzrosty ????!!!!!
    O jednak jest tutaj jakieś życie bo martwił em się ze juz padliscie na tych hakach.Ładnie powiesili was na lata na tej wydmuszczce.Ostatni juz nie dali rady i sprzedali poniżej 30 gr czas i na was .
  • Re: niestety trup Autor: ~Fakt [37.47.243.*]
    wpisssdu vel difihuho vel Stanisław vel jasio vel...
    Martw się o swój kapitał umoczony od kilkudziesięciu miesięcy w Satis.
    Oj zabolało leszcza?.Jak to taka perełka to kupuj po 0.318 bo przecież będzie po 1 zł. Co nie chcecie zarobić? Tylko czekacie na podbitke żeby uciec z haka ,a kurs juz poniżej 28 gr.
  • Re: niestety trup Autor: ~Inzynierkarwoski [188.147.76.*]
    Jakby miał być skup to już by był. Liczyli ze szybko znajdą kogoś na przejecie adv a tutaj lipa.JC ma to w d... ze paru drobnych zostało udupionech i realizuje swoje plany na innych spolkach. Czekam jeszcze ze skupu nie będzie i wtedy wszyscy wyskocza po 20 gr żeby znowu nie zawisnac na kolejne lata.
  • Re: niestety trup Autor: ~Fakt [31.61.174.*]
     Re: niestety trup Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*] 2023-08-20 15:09
    Oj zabolało leszcza?.Jak to taka perełka to kupuj po 0.318 bo przecież będzie po 1 zł. Co nie chcecie zarobić? Tylko czekacie na podbitke żeby uciec z haka ,a kurs juz poniżej 28 gr.

Nie równaj do siebie wielonikowcu.
    Spójrz na swoją żałosną nagonke na Sati, gdzie jeszcze kilka miesięcy wstecz zasypywałeś tamto forum swoim bełkotem o wyleszczaniu, 3 zł niebawem, obrażaniu tych co inaczej uważali niż ty, że kupujesz po 100k akcji w okoicach 2 zł. Dzień bez kilkudziesięciu twoich nagonów pod ww. nickami to był dla ciebie dzień stracony.

Mylę się?

Zespamowałeś forum Satis difihuho vel wpisssdu vel jasio vel stanisław vel...
  • Re: niestety trup Autor: ~Inzynierkarwoski [46.204.13.*]
    Ale to chyba nie do mnie ta polajanka?
    He tak pierdy piszesz i straszysz jak byś wiedział że na pewno spadnie ?! Teraz to nadejdą wzrosty a nie spadki spadki już były ! I czekasz żeby kupić taki czujesz interes .Jeśli by spadło na 0,20 z miłą chęcią dokupie też . Zawsze po burzy wychodzi słońce ! A twoje Gądki tylko sugerują to że czekasz na tanie akcję i tyle .sam sobie zaprzeczasz pisząc że tu i opluwajadz szpulkę bo po co ??? A nie ma ci ich kto sprzedać he bo mały ff ! Bo fakt teraz jest najlepszy moment na kupno w tej cenie lub od wystraszonego ! I takie masz zadanie ! I się produkujesz !!!
  • Re: niestety trup Autor: ~Inzynierkarwoski [188.146.110.*]
    Nie wiem czy Ci słoneczko przygrzalo w główkę czy leki przestały działać, ale jakbyś przesledzil notowania to od roku można pakować po 30 gr I nikt tego nie tyka.Przypadek?,nie sądzę bo przy oczekiwanym skupie po 1 zl to akcje powinny kosztować 60 gr minimum.Skoro nie rośnie to oczywistym jest ze chcę kupić taniej i czasami ktoś tam sypnie poniżej 30 gr.A skoro oddają i po 28 gr to może i dadzą po 20 gr.I co w tym widzisz dziwnego?
    Nie widzę żadnego problemu kupuj za 0,20 ile wlezie ! Możesz od jutra ! Będę się przyglądał jak ci idzie !
    To pokaz jaja i wystaw co tam masz.
  • Re: niestety trup Autor: ~Tak [83.7.67.*]
    Głupiego szukasz czy nim jesteś ! Ja nie mam zamiaru waloru sprzedawać oczywiście mam troszkę !
  • Re: niestety trup Autor: ~DIFIHUHO [188.146.248.*]
    Po co mam szukać tutaj mądrych raczej nie znajdę .Żeby dać się powiesić na 3 lata z powodu ewentualnego skupu jak się panu JC za chce? A jak skupu nie będzie to co będziesz tak dyndal następne 3 lata? Więc popatrz w lustro i zadaj temu po drugiej stronie pytanie czy ja jestem mądry? Odpowiedź jest raczej oczywista.
  • Re: niestety trup Autor: ~Beka [37.47.243.*]
    Martw się o swój portfel, z którym wisisz difihuho już od ok 2 lat na Satis.

Przyganiał kocioł garnkowi.
    Chwalił się jak po ok 2 zł kupuje po 100.000 akcji Satis, a dzisiaj wisi na haku z papierem po 59 gr.

Też mi mistrz inwestycji.
    Satis ma ponad 18 milionów do odzyskania i udziały w gps.Tak ze spokojnie tam będzie 3 zl za jakiś czas natomiast tutaj to spółka zombi.
    Jak dla mnie skup może nie istnieć i uważam ze go nie bedze !?a czy bedze czy nie nie ma to dla mnie żadnego znaczenia !!! I nie pod skup kupowałem akcjie !!! Pomysł po co wydawać pieniądze mając 89% akcji ! Skup bedze głupota i traceniem pieniędzy spułki ! Rozegrają to inaczej !!! Ale ty jesteś nagon i tyle ! Karzdy ma swój rozum ! I robi co uwarzą a takie twoje pajacowanie i dyrdymały co wypisujesz co wymyślisz w danym momecie na mnie wrażenia nie robią !!! No ale może na nie których ?! To ja ostrzegam innych przed tobą bo jesteś łgarzem próbującym wprowadzać zament ! Ale nie u mnie !!!
    A co ja napisałem nie tak?Czy to ze nikt nie tyka tych bezcennych akcji czy to ze od 3 lat zarząd nic nie robi żeby wyciągnąć spółkę z letargu.Kto tutaj zainwestował umoczyl kasę bo te same pieniądze mogły na innych spółkach pracować i dać spory dochód.
  • Re: niestety trup Autor: ~Fakt [37.47.243.*]
    Re: niestety trup~DIFIHUHO odpowiada ~Beka2023-08-23 06:50IP 87.207.113.*
    Satis ma ponad 18 milionów do odzyskania i udziały w gps.Tak ze spokojnie tam będzie 3 zl za jakiś czas natomiast tutaj to spółka zombi.

Tak samo jak mieli na bank otwierać z Amerykanami klinikę leczenia bezpłodności.
    Między chciejstwem i tym co się pięknie pisze w raportach, a realem i realizacją jest bardzo daleką droga.
    Bardzo urzekła mnie twoja historia , jesteś bardzo przekonujący .A czas pokarze swoje a ja czas mam !
    No to do czerwca 2024 czekaj i na uchwałę z walnego.
    Przynajmniej do czerwca ! A resztę czas zweryfikuje ! Już pisałem Mnie się nie spieszy ! Cierpliwość jest zaleta !
    Gratuluję poczucia humoru. DokupUJ sobie jeszcze troszeczkę od niecierpliwy co odają poniżej 30 gr I sobie czekaj nawet 5 lat.
  • Re: niestety trup Autor: ~Tak [37.47.115.*]
    Humor to podstawa ! Bo stres na giełdzie jest nie zdrowy ! Wiec tu w tym monecie przyznam ci 1 raz racje !
    Może do kupie do 300.000szt jak to takie zabawne
    To już zrobisz co uważasz ! Tylko widzę ze z ciebie to chorągiewka jest jak zawieje tam lecisz ! Raz piszesz negatywnie o spółce ze trup , i powinna być wycofana z giełdy !? A teraz piszesz ze dokupisz do 300 k he ! ? Po prostu jesteś niewiarygodny dla mnie!!! Chorągiewka jak zawieje ! Zwykły łgarz , kłamca, ale karma cię dopadnie kiedyś za to co robisz oszukując innych ! Bo tak jesteś ok to inni będą ok do ciebie !!! Jesteś oszustem i oszukujesz tez cię kiedyś ktoś oszuka przeważnie tak jest ! Absolutnie żebym cię straszył ! Karma wraca zadaj sobie pytanie co do ciebie wróci i jak cię postrzegają inni ! Proste
    O co ci chodzi?To że spółka pod respiratorem od 3 lat to fakt.To ze mam jej akcje to fakt.Gdzie tu oszustwo?
    Mnie nie chodzi o nic bo i tak moja czy twoja gadka tu nic nie zmieni na sytuację spółki ! Jak ma być tak bedze ! Tylko piszesz mi dokupuj sobie od niecierpliwych i czekaj nawet 5 lat twoje słowa !!! Po czym piszesz ze ze sam dokupisz do 300k i ze masz akcjie to tez bedzesz czekał 5 lat he według ciebie !? A wcześniej piszesz ze lepiej nie ruszać tych akcji ! To się człowieku określ bo mącisz i tyle ! A du.nią z siebie robić na pokaz ? Innym może mieszasz ale nie mnie ! Ale ok powiem głośno przyjdzie czas odpowiedni na tą spółkę ! Ale ja nie namawiam na kupno ani nie namawiam na sprzedasz ! Każdy ma swój rozum !
    Jedno pytanie Jak tak bardzo wierzysz w ta spółkę to dlaczego nie kupujesz akcji?Cena chyba dobra ?
  • Re: niestety trup Autor: ~MistrzInwestycji [37.225.60.*]
    Ty wierzysz difihuho vel wpisssdu vel Stanisław vel jasio vel... w Satis, której akcje skupujesz w tym po 100k od co najmniej 3 zł.
    To samo z Apis, Fotovolt.

Dawca kapitału.
    Ładnie nam się przedstawiles , ,dawców kapitału ''ale nam zwisa kim jesteś.
  • Re: niestety trup Autor: ~MistrzInwestycji [37.225.60.*]
    Przynajmniej po twoim naganianiu i wulgarnym języku na ww. forach dałeś się już dawno poznać.

Rynsztok przy twojej kulturze to strumyk czystości.

A poziom naganiania to bicie o dno.
    O piszesz nam ???! Czyli jest was więcej ?! Wypowiadasz się za kogoś !? Tak wziąłem pod uwagę !? Czy za siebie w kilku obliczach ?! Masz akcje twierdzisz wiec na coś liczysz!
    Nam -czyli osobom na tym forum ,co za trudne?
    No ok ?! Tylko to wychodzi jakbyś narzucał NAM ! Twój tok myślenia i nie wolno sie sprzeciwiać !? Komu zwisa a komu nie !!! wypowiadaj sie za siebie a nie innych !!! Tak na marginesie !
    Ok.wisi mi to-czy tak będzie poprawnie?
    Dalej trup.
  • Re: niestety trup Autor: ~Fakty [37.225.1.*]
    Same perły masz w portfeli
    Apis, Satis i tę Spółkę.
    Wszędzie mega czerwień.
    "Mistrz inwestycji" jesteś difihuho vel wpisssdu vel stanisława vel jasio vel...,czy nagonu?
  • Re: niestety trup Autor: ~Difihuho [87.207.113.*]
    Pewny jesteś ze je mam?
[x]
ADVERTIGO -3,10% 0,25 2025-12-19 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.