• cempuś Autor: mroz [77.87.2.*]
    naganiaj gdzie się da na te ortaliony z sanwila bo obrót zamiera...
    a jak nie na ortaliony to na te super rurki co łopatentowali...
    albo może na jakąś pożyczkę spod stołu ?...
    dajesz bo nuuuuuuda
  • Re: cempuś Autor: cmpunk [31.61.244.*]
    A nie możesz dokupić? Przecież taki hajs kosisz, ostatnio na Skotanie, mógłbyś za 10 koła łyknąć towaru :-).
  • Re: cempuś Autor: cmpunk [31.61.244.*]
    A nie możesz dokupić? Przecież taki hajs kosisz, ostatnio na Skotanie, mógłbyś za 10 koła łyknąć towaru :-).
  • Re: cempuś Autor: mroz [77.87.2.*]
    a widzisz skotana pogonilem po troche krótszym czasie oczekiwania jak twój na sanwilu.
    jakbyś wszedł jak pisałem i sprzedał w odpowiednim czasie to na waciki byś zarobił.
    a tak dalej pozostaje ci zbieranie puszek i czekanie tu na cud...
  • Re: cempuś Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-04-08 o godz. 15:38 mroz napisał(a):
    > a widzisz skotana pogonilem po troche krótszym czasie oczekiwania jak twój na sanwilu.
    > jakbyś wszedł jak pisałem i sprzedał w odpowiednim czasie to na waciki byś zarobił.
    > a tak dalej pozostaje ci zbieranie puszek i czekanie tu na cud...

Oczywiście... Załóż spółdzielnię ze scettem i zarabiajcie :-D.
    Cóż, całkiem nieźle mi się żyje ze zbierania puszek, będę w takim razie dalej to robić :-).
  • Re: cempuś Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    Dnia 2022-04-08 o godz. 16:27 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-04-08 o godz. 15:38 mroz napisał(a):
    > > a widzisz skotana pogonilem po troche krótszym czasie oczekiwania jak twój na sanwilu.
    > > jakbyś wszedł jak pisałem i sprzedał w odpowiednim czasie to na waciki byś zarobił.
    > > a tak dalej pozostaje ci zbieranie puszek i czekanie tu na cud...
    >
    > Oczywiście... Załóż spółdzielnię ze scettem i zarabiajcie :-D.
    > Cóż, całkiem nieźle mi się żyje ze zbierania puszek, będę w takim razie dalej to robić :-).

Jak widać "akcja" szukania JELENIA na akcje snw trwa nadal , a cempuś DWOI się w tych staraniach ,...
    zbieranie puszek - co coś odpowiedniego dla wcpunk ale wiara w cud - to już nie on, notoryczny ateista,....

cemp, na (forum) HEMP też piszą o dostawach dla wojska (NATO i US ARMY) ,....
    A może tak hold snw nawiązał by współpracę z HEMP , bo z kim oni (snw) to już (nie) mięli współpracować (m.in. SKOTAN, LUBAWA)

mogli by wyroby z HEMP dla armii USA i NATO zawijać w ten "bakteriobójczy ortalion" z snw

Podpisanie umowy współpracy dotyczącej sprzedaży produktów przez Hemp&Health S.A.
    ESPI: Raport bieżący 7 / 2022 06.04.2022 09:45:20

W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 5/2022 z dnia 03/03/2022, Zarząd Emitenta informuje, iż podpisał umowę z partnerem operującym na globalnym rynku zamówień federalnych USA, jak również NATO, US Army oraz kilkudziesięciu agend ONZ. Umowa przewiduje stałą współprace przy pozyskiwaniu kontraktów i przystępowaniu przez Emitenta jako generalnego wykonawcy do przetargów prowadzonych przez w/w jednostki. 
  • Re: cempuś Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-04-08 o godz. 17:29 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-04-08 o godz. 16:27 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-04-08 o godz. 15:38 mroz napisał(a):
    > > > a widzisz skotana pogonilem po troche krótszym czasie oczekiwania jak twój na sanwilu.
    > > > jakbyś wszedł jak pisałem i sprzedał w odpowiednim czasie to na waciki byś zarobił.
    > > > a tak dalej pozostaje ci zbieranie puszek i czekanie tu na cud...
    > >
    > > Oczywiście... Załóż spółdzielnię ze scettem i zarabiajcie :-D.
    > > Cóż, całkiem nieźle mi się żyje ze zbierania puszek, będę w takim razie dalej to robić :-).
    >
    > Jak widać "akcja" szukania JELENIA na akcje snw trwa nadal , a cempuś DWOI się w tych staraniach ,...
    > zbieranie puszek - co coś odpowiedniego dla wcpunk ale wiara w cud - to już nie on, notoryczny ateista,....
    >
    > cemp, na (forum) HEMP też piszą o dostawach dla wojska (NATO i US ARMY) ,....
    > A może tak hold snw nawiązał by współpracę z HEMP , bo z kim oni (snw) to już (nie) mięli współpracować (m.in. SKOTAN, LUBAWA)
    >
    > mogli by wyroby z HEMP dla armii USA i NATO zawijać w ten "bakteriobójczy ortalion" z snw
    >
    > Podpisanie umowy współpracy dotyczącej sprzedaży produktów przez Hemp&Health S.A.
    > ESPI: Raport bieżący 7 / 2022 06.04.2022 09:45:20
    >
    > W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 5/2022 z dnia 03/03/2022, Zarząd Emitenta informuje, iż podpisał umowę z partnerem operującym na globalnym rynku zamówień federalnych USA, jak również NATO, US Army oraz kilkudziesięciu agend ONZ. Umowa przewiduje stałą współprace przy pozyskiwaniu kontraktów i przystępowaniu przez Emitenta jako generalnego wykonawcy do przetargów prowadzonych przez w/w jednostki. 

Zarząd podpisał umowę... Może na mycie natowskich szaletów i montaż rozpylaczy olejku CBD przy PISuarach, żeby lepszy poślizg był :-D.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.227.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SANWIL -0,34% 1,48 2025-11-10 15:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.